Advies

Geen zin om te poetsen? Robotstofzuigers en robotdweilen zijn de oplossing

Robotstofzuigers werken in principe hetzelfde als gewone stofzuigers, maar deze stofzuigers hoeft u niet zelf te bedienen. Dit komt omdat robotstofzuigers zich automatisch door een ruimte bewegen (bijvoorbeeld willekeurig of door middel van een digitale plattegrond van het huis), waarbij zij al het stof en alle viezigheden die ze tegenkomen opzuigen. Dit doen de robotstofzuigers door middel van de zuigmonden met borstels, die viezigheden naar de stofzuiger zuigen en de stoffen meteen opzuigen. Het resultaat: terwijl u op de bank een filmpje zit te kijken, doet de robotstofzuiger zijn werk en wordt uw gehele woning gereinigd. 

De robotstofzuigers en robotdweilen van Conrad

Conrad heeft verschillende robotstofzuigers in het aanbod, die stuk voor stuk online aangeschaft kunnen worden. Zo vindt u in het aanbod robotstofzuigers en -reinigers van Conrad de volgende productcategorieën, met ieder weer enkele producten:
Robotstofzuigers.
Stofzuigerrobot accessoires

Of u nu een complete robotstofzuiger nodig heeft of alleen toebehoren en/of accessoires nodig hebt voor uw automatische stofzuiger: u kunt bij Conrad terecht om uw noodzakelijke producten online te bestellen. 

Houd tijd over met de robotstofzuiger

Het aanschaffen van een automatische stofzuiger is een kleine investering, maar dit levert wel meteen veel op. Schaf je een automatische stofzuiger aan, dan heb je namelijk veel meer tijd over om leuke dingen te doen, je bezig te houden met je partner en de kinderen en werkzaamheden in en rondom huis te verrichten. En omdat je ook moet investeren in een gewone stofzuiger, is het doen van een investering in een automatische stofzuiger wellicht een betere oplossing.

Een vlekkeloos interieur met stofzuigers en reinigers van Conrad

Wilt u een vlekkeloos interieur creëren in uw woning of kantoorpand? Schaf dan een kwalitatief hoogwaardige stofzuiger of reiniger aan om uw interieur van top tot teen schoon te maken. Conrad biedt diverse producten in het aanbod stofzuigen en reinigers, dus iedereen kan zijn of haar interieur nu volledig reinigen met de producten van Conrad.

Conrad: een volledig aanbod

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een stofzuiger of reiniger, biedt Conrad diverse producten aan in het aanbod met stofzuigen en reinigers. Deze producten vallen stuk voor stuk in andere prijsklassen, waardoor iedere klant met ieder mogelijk budget bij Conrad kan slagen. Enkele producten die je in het aanbod stofzuigen en reinigers vindt, zijn de volgende:
-          Handstofzuigers
-          Nat- en droogzuigers
-          Robotstofzuigers en –reinigers
-          Standaard stofzuigers
-          Stoomreinigers
-          Accessoires voor stofzuigers en stoomreinigers, zoals stofzuigerzakken , stoomreiniger toebehoren en stofzuigeraccu's

Handstofzuigers

Handstofzuigers worden ook wel kruimeldieven genoemd. Dit zijn stofzuigers die u direct vasthoudt, zonder dat hier een lange buis of snoer tussen zit. De stofzuigers zijn draadloos te gebruiken, waardoor het eenvoudig is om stoffige plinten te reinigen, glasscherven van een gesneuveld wijnglas op te zuigen of kleine, stoffige hoekjes schoon te maken.

Nat- en droogzuigers

Nat- en droogzuigers zijn bij uitstek geschikt voor het verhelpen van problemen met water. Heeft u bijvoorbeeld te maken gehad met een gesprongen leiding of heeft u een lekkage gehad? Dan kunt u de wateroverlast door deze gesprongen leiding of lekkage verhelpen door gebruik te maken van een nat- en droogzuiger van Conrad.

Robotstofzuigers en -reinigers

Robotstofzuigers en -reinigers zijn een nieuwe innovatie op het gebied van schoonmaken. Met deze stofzuigers en reinigers hoeft u zelf namelijk het werk niet meer te verrichten, maar wacht u simpelweg vanuit uw luie stoel tot de robotstofzuiger of -reiniger uw woning heeft schoongemaakt. Heeft u geen tijd of zin om zelf schoon te maken? Dan is dit product zeker iets voor u.

Standaard stofzuigers

Uiteraard heeft Conrad ook diverse standaard stofzuigers in het aanbod. Bij het aanschaffen van deze stofzuigers heeft u de keuze uit diverse merken, diverse uitvoeringen en diverse prijzen.

Stoomreinigers

Heeft u een parketvloer of een tegelvloer en wilt u deze graag eens goed reinigen? Maak dan gebruik van een stoomreiniger van Conrad, want met deze reiniger kunt u uw vervuilde vloer in enkele seconden helemaal schoonmaken.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord