Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Seniorentelefoons koopt u bij Conrad

Conrad biedt drie productcategorieën aan die onder de noemer 'seniorentelefoons' vallen, namelijk:

  • Telefoons voor senioren.
  • Telefoonmelders.
  • DECT seniorentelefoons.

Meer over deze beide productcategorieën en wat u met de producten onder de productcategorieën kan, lees je in onderstaande alinea's. 

Telefoons voor senioren

Seniorentelefoons werken in feite hetzelfde als standaard telefoons, maar zijn wel uitgerust met een iets afwijkend design. Hierdoor zijn de telefoons eenvoudiger te gebruiken dan standaard telefoons, onder andere omdat de telefoons voor senioren grotere toetsen en grotere letters hebben. Daarnaast heeft Conrad DECT-telefoons, welke draadloos zijn. Vindt u het lastig om met een standaard telefoon om te gaan, omdat de toetsen of de letters te klein zijn of kent u iemand die hier moeite mee heeft? Dan is het aanschaffen van een seniorentelefoon zeker een aanrader. 

Telefoonmelders

Telefoonmelders zijn apparaten die aangesloten worden op de standaard telefoon. Het doel van het aanschaffen van een telefoonmelder, is het versterken van het belsignaal van een standaard telefoon. Heeft u een slecht gehoor of plaatst u uw telefoon in een rumoerige ruimte, dan kunt u de telefoonmelder aanschaffen om het belsignaal van uw standaard telefoon te versterken met zowel akoestische als optische signalen. Hierdoor mist u nooit meer een telefoontje, maar hoort en ziet u het meteen als u gebeld wordt. Telefoonmelders zijn zeker handig voor slechthorenden en ouderen, maar ook voor mensen die in een rumoerige omgeving wonen of voor mensen die de telefoon in een rumoerige ruimte plaatsen (zoals een restaurant of een café). 

Conrad maakt communiceren gemakkelijker

Door seniorentelefoons en telefoonmelders van Conrad aan te schaffen, kunt u eenvoudiger communiceren met mensen in uw omgeving. Zo hoeft u nooit meer een telefoontje links te laten liggen omdat u het toestel niet goed kunt gebruiken en mis t u nooit meer een telefoontje, maar kunt u altijd en overal bellen. Heeft u ook moeite met communiceren met de telefoon? Blijf hier dan niet mee zitten, maar laat Conrad u helpen om bellen en gebeld worden gemakkelijker te maken.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord