Advies

Slagmoersleutels voor alle sectoren? Koop ze bij Conrad

Bij Conrad heeft u een grote keuze in elektrische slagmoersleutels. U kiest voor slagmoersleutels van bekende merken zoals Makita, DeWalt of Metabo. Dit zijn duurzame merken die bij uw werk als professional passen. Er is een grote keuze tussen diverse types slagmoersleutels. Zo vindt u gereedschap dat werkt op een accu, terwijl andere op netstroom of met een pneumatische aandrijving werken. De keuze is aan u.

Wat is er typisch voor slagmoersleutels?

Belangrijk bij slagmoersleutels is het zogenaamde draaimoment. Een ander woord voor dit draaimoment is de koppelbegrenzing. Met het draaimoment of de koppelbegrenzing bepaalt u exact hoeveel of hoe sterk u een moer of schroef aanspant. Dit is handig om bijvoorbeeld de wieldoppen van uw auto nauwkeurig vast te zetten. Zonder te veel kracht te geven en met een goed ingesteld draaimoment spaart u uw krachten en de nodige elektriciteit. Een vast draaimoment is ook ideaal om uw werkstuk te beschermen tegen ongewenste schade. Bij de aankoop van materialen is er immers vaak gespecificeerd welk draaimoment u dient te respecteren bij het schroeven.

Wat maakt een slagmoersleutel handig en professioneel?

Professionele slagmoersleutels, zoals we ze bij Conrad verkopen, bieden naast een groot vermogen en een groot koppel eveneens het nodige werkcomfort. Zo zijn ze in de meeste gevallen voorzien van een geïntegreerde werklamp, zodat u een goed overzicht heeft over het werk dat u uitvoert.

Omdat duurzaamheid belangrijk is, kiezen we graag voor slagmoersleutels met een borstelloze aandrijftechnologie. Hierbij zijn de oude en vertrouwde koolborstels vervangen door een nieuwe en meer duurzame technologie. 'Kooltjes vervangen' om de machine te redden, behoort definitief tot het verleden.

Slagmoersleutels voor elke werksituatie

Bij Conrad vindt u slagmoersleutels voor elke situatie. Zo zijn er korte of compacte modellen die geschikt zijn om te gebruiken in kleine ruimtes, maar er zijn ook grote modellen waarmee u snel bepaalde repetitieve klussen uitvoert.

Waar kunt u nog meer op letten bij slagmoersleutels kopen?

Wilt u nieuwe slagmoersleutels voor uw bedrijf of werkplaats kopen, dan houdt u ook rekening met een aantal overwegingen. Hieronder noemen we enkele punten op waar u op kunt letten:

  • Is er een riemhaak voorzien waarmee u de slagmoersleutel aan uw riem kunt hangen om bijvoorbeeld niet telkens de tool te moeten opheffen? Een riemhaak is eveneens handig als u op een grote hoogte werkt en de slagmoersleutel liever niet op de stelling of de ladder plaatst.
  • Is er softgriprubber op het handvat van de slagmoersleutel accu voorzien, waardoor u tijdens het werk ook uw handen vrij van blaren houdt? Juist omdat slagmoersleutels heavy duty werktuigen zijn, zorgt u idealiter voor een goede bescherming van uw handen.
  • Is er een laadstatusindicator die aangeeft wanneer het tijd is om de batterij van uw accu slagmoersleutel op te laden of te vervangen? Om continu en regelmatig door te werken, vervangt u de batterij wanneer deze nog niet helemaal leeg is. Terwijl de ene accu oplaadt, kunt u een andere gebruiken.
  • Welke diameter van schroeven kunt u aanpakken met de slagmoersleutel? Deze diameter varieert van M10 tot M24. Zo heeft u voor grote en kleine moeren, bouten en schroeven de perfecte tool.

Accu slagmoersleutel of elektrische slagmoersleutel nodig? Bekijk het aanbod bij Conrad

U merkt het, bij Conrad zijn we gespecialiseerd in werktuigen die het werk voor u gemakkelijk maken. Een goede slagmoersleutel mag daarom niet in de werkplaats van uw bedrijf ontbreken. U bespaart heel wat tijd en werk dankzij deze doeltreffende tool. Heeft u bepaalde vragen over slagmoersleutels, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder. Dit kan via de telefoon, per mail of gewoon bij u ter plaatse.

Makita accuslagmoersleutels of liever accuslagmoeraanzetters van Metabo of DeWALT? Het kan allemaal. Bij Conrad zijn we meer dan een online shop, we zijn uw sourcingplatform en groothandel waar u voor alle werktuigen terechtkunt. Bestel vandaag uw slagmoersleutels bij Conrad.