Advies

Sleuteltangen kopen bij Conrad

Een sleuteltang is een handig stuk gereedschap dat bij tal van werkzaamheden gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit sleuteltang? Bekijk dan het ruime assortiment aan verschillende merken sleuteltangen bij Conrad en vergelijk vele topproducten. Bij Conrad vind u ongetwijfeld de sleuteltang waar u naar op zoek bent. Lees waarbij een sleuteltang zoal van pas kan komen en welke verschillende modellen er verkrijgbaar zijn. Bekijk daarnaast de verschillende eigenschappen van de sleuteltangen en kies een sleutel die het beste aansluit bij uw wensen.

Waarvoor kunt u sleuteltangen gebruiken?

Een goede sleuteltang, of een set aan sleuteltangen, komt uitstekend van pas in elk type werkplek en voor tal van klussen. Met de sleutels kunt u zowel grijpen, klemmen, aandrukken en buigen, waardoor het gereedschap vele toepassingen kent. Zo komen de sleutels uitstekend van pas bij het monteren van materialen, het losmaken van contra moeren en andere schroefverbindingen, het buigen van T-raps of bij het aanpersen van lijmverbindingen. Ook worden de tangen vaak gebruikt bij het openen van kunststof kabelverbinders en bij het monteren van badkamerkranen.

Sleuteltangen hebben over het algemeen een redelijk gladde bek, waardoor de tangen geschikt zijn voor de voorzichtige montage van oppervlakteveredelde armaturen en voor het werken direct op chroom. Ook hebben de tangen bekken met een goede grip, waardoor u eenvoudig flink wat kracht met de tangen kunt zetten. Hierdoor zijn de tangen met name zeer geschikt voor buig- en klemwerkzaamheden waarbij flink wat kracht van belang is.

Twijfelt u of een sleuteltang voor uw werkzaamheden geschikt is en wilt u wellicht toch een ander type gereedschap dat net als een sleuteltang gebruikt kan worden bij het grijpen, klemmen, aandrukken en buigen van voorwerpen? Neem dan een kijkje in het assortiment aan verschillende soorten waterpomptangen.

Verschillende soorten eigenschappen van de sleuteltangen

Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten sleuteltangen en bahco gereedschap. Het vinden van de meest geschikte tang voor uw type klus kan daarom lastig zijn. Om de zoektocht wat eenvoudiger te maken en ervoor te zorgen dat u het juiste type tang koopt, is het belangrijk om goed naar de verschillende soorten tangen te kijken. Zo is er bijvoorbeeld ook de Engelse sleutel en de verschillende soorten bahco tangen. De belangrijkste eigenschappen waar u rekening mee kunt houden met het kopen van een sleuteltang zijn de volgende:

  • sleutelbreedte
  • spanbereik
  • materiaal
  • afmeting van de bekken
  • totale lengte
  • type handvat (grip)
  • gewicht van de tang

Naast de verschillende eigenschappen van de sleuteltangen kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken sleuteltangen. Zo vindt u bij Conrad onder andere tangen van Knipex, Wiha, Phoenix Contact en Gedore. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen dan ook aan hoge kwaliteitsstandaarden. Zo weet u altijd dat u een tang kiest die aan strenge eisen voldoet.

Weet u niet goed welke maat u nodig heeft? Of werkt u vaak aan uiteenlopende klussen? Bekijk dan de verschillende sleuteltang sets met verschillende afmetingen. Met een set aan verschillende maten sleuteltangen zorgt u ervoor dat u altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt voor elk type klus.

Bestel uw sleuteltangen eenvoudig bij Conrad

Een sleuteltang is onmisbaar in elke professionele werkplek, garage en doe-het-zelfruimte. Bekijk daarom de verschillende sleuteltangen bij Conrad en zorg ervoor dat u altijd een geschikte tang tot uw beschikking heeft voor al uw klussen. Bekijk de verschillende eigenschappen van de tangen en kies een product dat aansluit op uw project.

Komt u er niet helemaal uit met het aankoopproces of twijfelt u welk type tang voor u geschikt is? Geen zorgen. Bij Conrad staan we voor u klaar met persoonlijk advies en helpen we u graag met het vinden en bestellen van een geschikte sleuteltang.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord