bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Kies het juiste soldeergereedschap bij Conrad

Welke soldeerklussen u ook wilt opknappen, bij Conrad hebben we steeds het juiste gereedschap. Zo vindt u een groot aanbod in soldeerbouten. Solderen is een techniek die vooral bij professionals geliefd is omwille van de grote nauwkeurigheid. U heeft bij Conrad de keuze tussen diverse soldeerbouten met verschillende diameters en een verschillend vermogen. Daarbij kunt u kiezen tussen soldeerbouten van professionele merken, zoals Weller, Velleman, Ersa of Ohmeron.

Soldeergereedschap heeft u nooit genoeg om uw soldeerklus tot een goed einde te brengen. Hiermee bevestigt u zonder moeite en op de moeilijkste plaatsen metalen en elektronica met elkaar, ook in moeilijke situaties of als het werkstuk klein is.

Ook voor minimale printplaten vindt u het beste soldeergereedschap bij Conrad

Elektronica en elektronische printplaten worden steeds kleiner. Daarom is het essentieel dat soldeergereedschap steeds verfijnder wordt. Bij Conrad hebben we om die reden geïnvesteerd in een grote keuze soldeerpincetten. Hierbij kunt u kleine draden en verbindingen vastnemen en op hetzelfde manier solderen. De soldeerpincetten bevestigt u aan het geschikte soldeerstation en u kunt beginnen.

Als u advies nodig heeft over de compatibiliteit tussen pincet en station, dan helpen we u graag verder bij uw keuze. U kunt ook gebruikmaken van de keuzewijzer op onze website.

Soldeersets: handig om meteen al uw soldeergereedschap bij de hand te hebben

Desgewenst kiest u ook voor volledige soldeersets. Deze groeperen diverse vormen van soldeergereedschap zoals tangen, pincetten en bouten. U geniet hierbij van een scherpe prijs omdat u de aankoop van verschillende componenten combineert. Een ander voordeel is dat u meteen diverse soldeerklussen kunt opknappen en altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt.

Wat is het verschil tussen een soldeerpincet en een soldeertang?

Een soldeertang is vergelijkbaar met een soldeerpincet, maar is iets groter en robuuster qua opbouw. Met een tang kunt u dan ook grote soldeerprojecten aanpakken.

Soldeergereedschap als basisuitrusting of als voorraad van reserveonderdelen

Soldeergereedschap is handig om een basisuitrusting voor uw soldeerstation of soldeerstations in huis te hebben. Heeft u een eigen bedrijf of bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de aankoop van technisch materiaal in een school, dan kunt u ook soldeergereedschap als reservemateriaal kopen. Zo heeft u op het moment dat iemand een bepaald gereedschap nodig heeft steeds het juiste stuk bij de hand.

Wat is de verwarmingsmodule van uw soldeergereedschap?

Gaat u soldeergereedschap kopen, dan kijkt u ook naar de mogelijke verwarmingsmodules. Een ander woord voor verwarmingsmodule is verwarmingselement. Bij Conrad heeft u de keuze tussen de volgende verwarmingsmodules:

  • soldeerbout
  • stand-byschakelaar
  • vacuümpipet

Met een verwarmingsmodule blaast u uw soldeergereedschap en uw soldeerstation nieuw leven in zonder meteen een nieuw toestel te kopen. Handig als u naast het solderen ook een passie hebt voor het herstellen van soldeerapparatuur.

Voor welk soldeerstation is het soldeergereedschap geschikt?

Het juiste soldeergereedschap koppelen aan het juiste soldeerstation is vaak niet zo gemakkelijk. Daarom kiest u op basis van onze handige keuzewijzer op de website, waarbij u het type soldeerstation ingeeft en vervolgens ziet welk gereedschap hiervoor geschikt is. U kunt bovendien altijd met ons contact opnemen voor meer informatie en advies.

Conrad, de online referentie in soldeergereedschap

Het succes van uw elektronicaproject is afhankelijk van het soldeerstation en het soldeergereedschap dat u gebruikt. En laat soldeergereedschap nu net een van de specialiteiten zijn van Conrad, uw online groothandel in technische accessoires en toebehoren. Dankzij Conrad vindt en bestelt u 24 uur per dag dat ene stuk soldeergereedschap dat u nodig heeft.

Conrad is meer dan een online winkel om spullen te kopen. We beheren een voorraad van meer dan 450.000 artikelen, waarin u steeds het juiste stuk terugvindt. Wenst u soldeergereedschap in bulk aan te kopen voor uw bedrijf of uw onderneming, dan kan dit ook. Op onze website ziet u steeds de actuele voorraad van elk product. U kunt bovendien ook steeds bij ons terecht voor vragen of advies over bepaald soldeergereedschap. Online, telefonisch of tijdens een bezoek op locatie helpen we u graag verder. Check nu uw favoriete soldeergereedschap bij Conrad.