Advies

Bespaar op het onderhoud en investeer in sterke stofzuigeraccu’s

Heeft u een robotstofzuiger bij u thuis of in uw bedrijf? Dan bespaart u met een robotstofzuiger een groot deel van de kosten op het onderhoud. U moet echter wel kunnen vertrouwen op een robotstofzuiger. In sommige gevallen is het nodig om een nieuwe stofzuigeraccu te kopen. Zo bespaart u de kosten om een nieuwe stofzuiger te kopen en is de oplaadtijd voor de stofzuiger een stuk korter. Het kan ook handig zijn om meerdere accupacks voor een stofzuiger in huis te hebben. Zo kunt u ze afwisselen en het toestel langer laten werken.

Vertrouw op uw robotstofzuiger dankzij kwaliteitsvolle stofzuigeraccu’s

Een elektronische stofzuiger of een zogenaamde robotstofzuiger lijkt altijd handig, maar u moet er rekening mee houden dat de accu’s die het apparaat van stroom voorzien na verloop van tijd niet meer zo goed werken. De accu’s laden minder snel op en laden na verloop van tijd ook minder 'vol' op. Dat kan de totale kosten van uw elektrische stofzuiger in de loop van verschillende jaren behoorlijk verhogen. Met een accu die niet meer naar behoren werkt, zal de totale stofzuigcapaciteit ook afnemen en is uw magazijn of leefruimte na verloop van tijd minder schoon. Gelukkig hoeft u daarom niet meteen een nieuwe stofzuiger te kopen. De stofzuigeraccu vervangen volstaat meestal.

De stofzuigeraccu is een van de meest waardevolle onderdelen van uw robotstofzuiger

Als u weet dat een accu een van de duurste onderdelen van een robotstofzuiger is, dan weet u dat de waarde van uw stofzuiger in grote mate afhangt van het functioneren van de batterij. Bij Conrad verkopen we stofzuigeraccu’s van de merken Conrad Energy, Green Cell en XCell. Zij voorzien allemaal oplaadbare accu’s met een hoge capaciteit. De accu’s van deze merken zijn stuk voor stuk geschikt voor industriële toestellen die intensief werken. Er is een grote trillingsbestendigheid bij alle stofzuigeraccu’s, wat lekken in de batterij voorkomt.

Het voltage bij de stofzuigeraccu’s varieert tussen de 7,2 en de 14,4 volt

Hoe hoger het voltage, hoe meer stroom de accu in één keer aan het toestel kan leveren. Voor high-intensity stofzuigers is een accu van 14,4 volt meestal noodzakelijk. U kunt natuurlijk enkel een accu kiezen die bij het type stofzuiger past. Bekijk daarom zeker de specificaties van de huidige accu en check het serienummer en de compatibiliteit voordat u een nieuwe stofzuigeraccu kiest.

Wenst u uw robotstofzuiger continu te gebruiken, dan is een stofzuigeraccu met een hoge capaciteit een must. De stofzuigeraccu’s die we bij Conrad verkopen, variëren qua voltage tussen 250 mAh en de 4500 mAh. Hierbij is 250 mAh voldoende om kleinere ruimtes continu schoon te houden; voor industriële toepassingen is de capaciteit idealiter zo hoog mogelijk.

Voor welke toestellen zijn de stofzuigeraccu’s bij Conrad geschikt?

De stofzuigeraccu's in ons assortiment kunnen onder meer voor de volgende toestellen worden gebruikt:

·         iRobot Roomba

·         Samsung Navibot

·         iRobot Klarstein

·         AEG

Conrad, de online specialist in stofzuigeraccu’s

Is de accu van uw stofzuiger stuk? Dan hoeft u gelukkig geen nieuw toestel te kopen, maar kunt u gewoon investeren in een nieuwe accu voor uw toestel. Bij Conrad hebben we stofzuigeraccu’s voor heel wat diverse types van stofzuigers op voorraad. Ons totale aanbod bestaat maar liefst uit 450.000 items, waaronder u ook heel wat stofzuigeraccu’s vindt.

U kunt 24 uur per dag bij ons terecht en kunt steeds rekenen op scherpe prijzen. De Accu stofzuiger AEG ligt goed in de markt, en daar beschikt Conrad het hele jaar door over de juiste accu voor het juiste type. Wenst u een nieuwe accu te kopen, maar twijfelt u nog over het type en de capaciteit van de accu? Neem dan contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder met advies voor uw aankoop. Zo kunt u ons via mail of via de telefoon bereiken. Heeft u bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf en wenst u accu’s voor uw stofzuigers in bulk aan te kopen, dan zijn wij de geknipte partner. We helpen u graag verder met projecten en aankopen op maat voor andere schoonmaak- en stofzuigapparatuur. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. We wensen u veel succes met de aankoop van uw stofzuigeraccu.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord