bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Zaag hout perfect op maat met professionele tafeldecoupeerzagen

Met tafeldecoupeerzagen verwerkt u houten plaatmateriaal perfect op maat. U kunt bijvoorbeeld MDF, OSB of multiplexplaten in vrije vormen verzagen of volgens een mooi uitgetekend patroon. Tafeldecoupeerzagen hebben een zaagblad zoals decoupeerzagen die u met de hand gebruikt, maar daarnaast hebben ze ook een tafel of werkblad waarop u het houten werkstuk kunt bewegen. U gaat dus als het ware met het werkstuk door de zaag, in plaats van met de zaag door het werkstuk. Tafeldecoupeerzagen zijn ideaal om uw eigen speelgoed of puzzels te maken als hobbyproject. Ga voor tafeldecoupeerzagen die op een werkbank zijn gebouwd en u kunt meteen aan de slag.

Wat is de zaagbladlengte van tafeldecoupeerzagen?

Er zijn tafeldecoupeerzagen met verschillende types zaagbladen. Zo heeft u de keuze tussen verschillende types zaagjes die u gebruikt. U moet wel rekening houden met de maximale lengte, oftewel het langste zaagje dat u in de decoupeerzaag kunt plaatsen. De meest voorkomende lengtes zijn:

·         100 mm

·         127 mm

·         133 mm

Is het vermogen van een tafeldecoupeerzaag bepalend?

Het vermogen bepaalt hoeveel energie het toestel verbruikt en kan verwerken. Als zodanig bepaalt het vermogen ook hoe lang u met een toestel kunt werken. Bent u een professional die intensief een tafeldecoupeerzaag gebruikt, dan kiest u het beste voor een toestel met een groot vermogen en een eventueel kleinere slagfrequentie. Zo bent u er zeker van dat u langer en op een consistente manier met uw tafeldecoupeerzaag werkt. Het vermogen van de tafeldecoupeerzagen bij Conrad varieert van 70 tot 205 watt, zodat u het toestel kiest dat qua vermogen het beste bij uw werk past.

Welke merken van tafeldecoupeerzagen vindt u bij Conrad?

Bij Conrad gaan we voor het beste materiaal voor een scherpe prijs. Bij ons vindt u dan ook tafeldecoupeerzagen van de volgende kwaliteitsmerken:

·         Dremel

·         Scheppach

·         Ferm

·         Proxxon Micromot

·         Holzmann Maschinen

Of u nu een tafeldecoupeerzaag zoekt om uw hobby uit te oefenen of voor professionele doeleinden dit toestel wenst aan te kopen, bij Conrad zit u steeds goed.

Waar moet u nog meer op letten bij de aankoop van tafeldecoupeerzagen?

Bij een aankoop van een tafeldecoupeerzaag kunt u op volgende kenmerken letten:

  • Wat is de slagfrequentie? De slagfrequentie bepaalt hoe snel de zaag beweegt. Bij tafeldecoupeerzagen varieert deze tussen 150 en 2.500 slagen per minuut. Het is belangrijk om de juiste slagfrequentie voor het juiste materiaal te gebruiken. Bovendien begint u idealiter traag met zagen, om de snelheid daarna geleidelijk op te voeren.
  • Kunt u de slagfrequentie gemakkelijk aanpassen? Bij sommige toestellen gaat dit traploos, terwijl het bij andere in vaste stappen is.
  • Is er een voetschakelaar? Met een voetschakelaar kunt u de zaagmachine starten en stoppen met een voetpedaal. Handig om uw beide handen vrij te hebben om het werkstuk te geleiden.
  • Is er een snelspansysteem om gemakkelijk de zaagbladen te wisselen? Wenst u een nieuw zaagblad te plaatsen, dan is het mooi meegenomen dat u dit op een snelle manier kunt wisselen zonder extra gereedschap te gebruiken.

Conrad, de online groothandel in professionele tafeldecoupeerzagen

Conrad is de online expert als het aankomt op de aankoop van tafeldecoupeerzagen. Bent u werkzaam in een afdeling onderhoud en herstel of in de research en development van uw bedrijf, dan heeft u in uw atelier zeker behoefte aan een tafeldecoupeerzaag. Hiermee zaagt u de kleinste stukken op maat. Daarnaast hebben we bij Conrad ook een groot aantal decoupeerzagen dat niet op een tafel ingebouwd is.

U merkt het, Conrad is niet zomaar een online winkel, maar een echt sourcingplatform waar u terechtkunt voor de beste tools en materialen. 24 uur per dag shopt u alle machines en onderdelen voor uw project. Zodoende vindt u in een mum van tijd een oplossing voor elk probleem en heeft u vlug in huis wat u zoekt. Heeft u nieuwe tafel decoupeerzagen nodig voor uw werkplaats, fabriek of atelier? Check dan het aanbod online of contacteer onze klantendienst. Onze adviseurs helpen u met kennis van zaken en helpen u bij de keuze van de nieuwste werktuigen.