Advies

De beste tafelventilatoren op een rij. Voor een lichtverfrissend briesje of serieuze verkoeling, in onze webshop vindt u altijd de tafelventilator die u zoekt. Ook voeren we een ruime collectie aan vloerventilatoren. Heeft u iets meer ruimte of mag de koele luchttoevoer iets pittiger zijn? Dan zijn deze ideaal. Toe te passen in huis, op de camping of in uw garage of schuur. 

Conrad verkoopt vooraanstaande merken zoals AEG, Basetech, CasaFan, Honeywell, Kunzer, Renkforce, Rowenta, Sygonix, Tristar en Vornado. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken met bewezen hoogstaande technische kwalifitaties. 

Voordelen en types tafelventilatoren

Bij Conrad vindt u een ruim assortiment: tientallen tafelventilatoren die hun waarde hebben bewezen. Een tafelventilator kan hét verschil maken als de hitte toeslaat. Zorg voor verkoeling en een aangename bries, met verstelbare luchttoevoer en zwenkbare kop voor nog meer koeltebereik.

Bij Conrad kiest u uit verschillende types en kenmerken tafelventilatoren en vloerventilatoren:

  • Geluidsontwikkeling van 39dB tot 67dB
  • 7 kleuren en materialen mogelijk (van glanzend chroom tot robijnrood)
  • Van 18,2 cm diameter tot 55 cm diameter
  • Tafelventilator of vloerventilator
  • Met of zonder LED-display
  • Oscillerend

Nieuw in het assortiment is de tafelventilator 15 W FN15 in fris wit. Deze leuke compacte tafelventilator zet u op tafel of u klemt hem eraan vast. Makkelijk en overal toe te passen, voor een zonnige prijs. 

Bestsellers tafelventilatoren

Onze absolute topper - voor een mooie prijs - is de Honeywell Vloerventilator in Zwart. De afmetingen zijn 26 cm x 28 cm, hij heeft een vermogen van 40W en is aan de wand te monteren. Dit is een pittige, compacte vloerventilator die het perfect doet als tafelventilator of aan de muur. De krachtige, geruisloze turbo-ventilator zorgt dankzij de flexibele kantelmogelijkheden voor een optimaal verkoelend effect. Hij heeft een hellingshoek van 90° en een krachtige motor met 3 snelheden.

Een populaire klassieker is de Rowenta Tafelventilator met een hoogte van 25 cm. De bladeren hebben een frisblauwe kleur en bieden alleen al daardoor een verkoelende aanblik. Deze Rowenta tafelventilator heeft oscillerende eigenschappen en kent een vermogen 28 W. Hij is verkrijgbaar in zwart en grijs. Het geluidsniveau is nauwelijks waarneembaar: dit is een zeer rustige tafelventilator. Wat hem zo populair maakt? De frisse looks, de klassiek-moderne uitstraling, de eenvoudige bediening en natuurlijk een hoge mate van efficiëntie. Dit is ventilatie in optima form en onze klanten beoordelen hem niet voor niets in de hoogste klassificatie.