bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Koop uw tangensets bij Conrad

Een goede set aan verschillende maten en soorten tangen komt uitstekend van pas in elk type werkplek. Met een set aan verschillende tangen zorgt u er namelijk voor dat u altijd voor elke klus het juiste gereedschap bij de hand hebt. Bekijk daarom snel het ruime assortiment van Conrad aan verschillende topkwaliteit merken tangensets en vergelijk verschillende producten. Bij Conrad vindt u onder andere sets aan krimptangen, pompnageltangen, bandveerklemtangen en tal van andere soorten tangensets. Lees welke tangensets er nog meer zijn, wat de voordelen zijn van de sets en welke verschillende eigenschappen de tangensets zoal hebben. Kies vervolgens een type set dat het best aansluit bij uw wensen.

Wat zijn de voordelen van tangensets?

Bij Conrad heeft u keuze uit tal van verschillende soorten tangensets. Zo zijn er sets met verschillende soorten tangen of sets met dezelfde tangen in diverse maten. Bekijk voordat u een set koopt daarom eerst welke tangen voor u van belang kunnen zijn en vervolgens welke set hieraan zo optimaal mogelijk voldoet.

Het aanschaffen van een tangenset kent vele voordelen. Zo haalt u met een set aan tangen gelijk de juiste maten en koppen in huis voor uiteenlopende werkzaamheden. Daarmee heeft u altijd alles bij de hand voor elke klus.

De sets worden over het algemeen vaak geleverd in een handige opbergkoffer of opbergetui. Hierdoor kunnen de tangensets eenvoudig meegenomen worden op locatie en blijven alle onderdelen keurig bij elkaar en beschermd.

Bent u naast een tangenset op zoek naar individuele tangen om uw collectie uit te breiden? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan diverse soorten c-tangen, zoals combinatietangen, kabelstriptangen en sleuteltangen, en haal direct alles in huis voor elk type klus.

Waar moet u op letten bij het kopen van tangensets?

Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten tangensets van diverse merken in vele soorten en maten. Zo vindt u bij Conrad bijvoorbeeld griptangensets, krimptangensets, popnagelsets, waterpomptangensets en tal van andere soorten tangensets.

Elk type set heeft zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Voordat u uw tangenset kopen gaat, is het daarom raadzaam om te kijken welk type set het beste bij uw type werkzaamheden past. Wanneer u een tangenset koopt is het daarnaast belangrijk dat u rekening houdt met de diverse eigenschappen van de sets. Zo verschillen de sets in:

  • aantal onderdelen
  • opbergkoffer
  • maten en (opzet) koppen
  • materiaal
  • design

Naast de verschillende eigenschappen van de tangensets kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken. Zo vindt u bij Conrad sets met tangen van onder andere Bahco, Donau Elektronik, Gedore en TOOLCRAFT. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen dan ook allemaal aan hoge kwaliteitsstandaarden. Hierdoor bent u bij Conrad altijd gegarandeerd van een eersteklas gereedschapsset.

Bestel snel en eenvoudig uw tangensets bij Conrad

Tangensets kunnen veelzijdig ingezet worden, en zijn dan ook onmisbaar in elke professionele werkplek, garage en in de doe-het-zelf hobbyruimte. Bij Conrad vindt u sets met dezelfde type tangen in diverse maten en sets met verschillende soorten tangen.

Bekijk snel het ruime assortiment van Conrad aan verschillende soorten tangensets en zorg er altijd voor dat u het juiste gereedschap voor de juiste klus tot uw beschikking heeft.

Komt u er niet helemaal uit met het aankoopproces of twijfelt u welk type tangenset voor u het meest geschikt is? Geen zorgen. Bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies en helpen we u graag met het vinden en bestellen van de voor u geschikte set. Met advies van experts helpen u graag op uw manier – of dat nu online is, telefonisch of via een van onze adviseurs op de site is, wij bij Conrad vinden voor u altijd een passende oplossing.