bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Op zoek naar een nieuwe of een extra USB lader?

Vrijwel elk type apparaat dat op kan worden geladen met een USB kabel wordt standaard geleverd met een USB lader. Merkt u echter dat u wel een extra USB lader kunt gebruiken of bent u erachter gekomen dat u uw huidige lader kwijt bent geraakt? In beide gevallen is het slim om te investeren in een van de modellen uit het assortiment.

Kies uit verschillende modellen voor onder meer de auto en voor gebruik op kantoor of thuis

Wat de beste USB lader is, hangt volledig af van het doel en de plek waar u de USB lader het meest voor gaat gebruiken. U heeft bij ons namelijk de keuze uit tal van modellen voor onder meer het gebruik in de auto en voor gebruik op kantoor of thuis. De USB lader voor in de auto herkent u direct aan het handige koppelstuk waar u de lader mee in het dashboard van uw auto kunt steken.

Geschikt om te gebruiken voor een of voor meerdere apparaten

Het beste van allemaal? U heeft in het assortiment ook nog eens de keuze uit een USB lader met verschillende soorten uitgangen. Dat betekent dat u zowel een als meerdere apparaten tegelijkertijd op kunt laden. Bent u op dit moment specifiek op zoek naar een USB lader met bijvoorbeeld één, twee, vijf, zeven of misschien wel tien uitgangen? Maak gebruik van deze handige filter op de categoriepagina en binnen een mum van tijd heeft u gevonden waar u op dit moment naar op zoek bent.

Een USB lader heeft een vermogen van 5 watt tot wel 3680 watt

Specifiek zoeken naar een USB lader, zoals telefoonopladers, met een gewenst aantal uitgangen is slim, maar ook is het verstandig om goed te kijken naar het aantal voltage van de USB lader die u gaat bestellen. Voor het opladen van mobiele telefoons heeft u bijvoorbeeld voldoende aan een model met 230 volt. Reist u echter regelmatig naar het buitenland en heeft u daarom een USB lader voor de Verenigde Staten nodig? Dan moet u er rekening mee houden dat u een model nodig gaat hebben met 100 volt.

Welke merken bieden goede USB laders?

Als u een keuze heeft kunnen maken binnen het gevarieerde aanbod wilt u natuurlijk wel zeker kunnen zijn van een product van een goede kwaliteit. De USB lader moet immers bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en dezelfde kwaliteit behouden, nu en op lange termijn. Gelukkig heeft u in het assortiment de keuze uit verschillende merken van hoogwaardige kwaliteit. Denk daarbij aan merken zoals:

·         Belkin

·         Garmin

·         Green Cell

In veel gevallen is het zelfs aan te raden om een USB lader van hetzelfde merk aan te schaffen als het apparaat dat u gebruikt. Dit om eventuele schade aan het apparaat te kunnen beperken. Uiteraard vertellen onze medewerkers u hier graag meer over.

Op zoek naar een USB lader met een bijpassende USB kabel?

Heeft u een keuze kunnen maken binnen het gevarieerde assortiment autoladers? Overweeg dan ook meteen om een bijpassende USB kabel aan te gaan schaffen. Daardoor weet u altijd zeker dat u de lader direct kunt gebruiken en u heeft ook nog eens de beschikking over een erg handige back-up.

Meer weten over het volledige assortiment? Neem contact op

Heeft u vragen over een bepaald model USB lader uit het assortiment of kunt u hulp gebruiken bij het uitzoeken van een geschikt model? Voor meer informatie over een van de laders of voor een passend advies op maat staan een van onze medewerkers maar al te graag voor u klaar.