bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Grote keuze in professionele weegschaalaccessoires bij Conrad

Bent u op zoek naar gepaste weegschaalaccessoires, dan zit u goed bij Conrad. In enkele muisklikken bestelt u de weegschaalaccessoires die u nodig heeft. Zo kunt u de weegschaal blijven gebruiken zonder downtime of beheert u gemakkelijk de diverse weegschalen in uw onderneming of atelier en kunt u waar nodig herstellen of kalibreren.

Wat zijn de belangrijkste weegschaalaccessoires voor precisietoestellen?

Bij Conrad verkopen we diverse weegschaalaccessoires. Zo is een externe voedingsadapter onmisbaar om een elektronische precisie weegschaal goed te laten functioneren. Deze voedingsadapter gaat soms stuk, en dan volstaat het om een vervangstuk te kopen zonder meteen de hele weegschaal te vervangen. Met een externe voedingsadapter garandeert u met andere woorden een continue werking van uw weegapparatuur.

Een ander accessoire is de scheerstaaf meetcel. De mogelijkheid om de celgrootte te meten, is een waardevol instrument voor onderzoekers die bijvoorbeeld de effecten van farmacologische middelen op kankercellen onderzoeken. Micrometingen en -wegingen zijn mogelijk met deze meetcellen, waarop u het kleinste gewicht haarfijn kunt aflezen.

Bij dergelijke precisie-elektronica is een goede bescherming van apparatuur belangrijk. Daarom voorzien we bij Conrad ook diverse beschermkappen voor uw scheerstaaf meetcel. Dit minimaliseert de noodzaak om de toestellen te kalibreren of opnieuw in te stellen. Daarnaast verhoogt een goede bescherming de levensduur van elk instrument.

Een ISO-kalibratie bestellen via Conrad

Bij Conrad kunt u ook terecht om een traceerbare ISO-kalibratie van uw weegapparatuur te kopen. Dit is een bewijs van meting dat volgens nationale en internationale veiligheidsnormen traceerbaar is. Een ISO-kalibratie bestelt u eenvoudig online.

Uw weegplek trillingvrij houden dankzij weegschaalaccessoires?

Om uw wegingen in uw laboratorium of onderzoekscentrum professioneel uit te voeren, bieden we bij Conrad ook andere weegschaalaccessoires aan:

  • Antivibratietafels zorgen voor een stabiel en volledig trillingvrij werkvlak, waarbij u een perfect nauwkeurige meting kunt garanderen. Uw medewerkers en uzelf kunnen zich volledig op uw kerntaak focussen, zonder tussenkomst van omgevingsfactoren. Zodoende is Conrad uw partner bij het inrichten en opstellen van uw laboratorium of testomgeving.
  • Kalibratieplaten voor shore-hardheidsmeters. Door regelmatig af te regelen, verhoogt de meetnauwkeurigheid aanzienlijk. In onze sets zijn zeven kalibratieplaten voorzien (36, 42, 55, 67, 75, 85, 94 HA) met een tolerantie tot ± 2 HA.
  • Met een digitale krachtmeter garandeert u een hoge nauwkeurigheid tijdens het wegen. Kleine uitgebreide fouten worden beperkt en u garandeert stabiele en duurzame prestaties voor uw weegtoestellen. Krachtmeetdozen bij Conrad hebben een hoogwaardige structuur van aluminiumlegering, zijn robuust en stabiel en hebben een lange levensduur. Ze zijn compact van formaat en eenvoudig te installeren.

De accessoires zoals de rvs tarra-schaal zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen, voor professionele resultaten.

Van welke merken kunt u weegschaalaccessoires kopen?

Weegschaalaccessoires bij Conrad zijn verkrijgbaar van de volgende merken:

  • Het Duitse merk Kern biedt een grote waaier aan weegtoestellen aan, waaronder precisieweegschalen, laboratorium weegschalen en industriële weegschalen. Deze bieden stuk voor stuk eigen weegschaalaccessoires.
  • Sauter is eveneens een referentie in juweliersweegschalen, tafelweegschalen en precisiebalansen.

Beide merken hebben hun eigen reeksen van weegschaalaccessoires, waarover we u graag adviseren.

Bij Conrad koopt u 24 uur per dag de beste weegschaalaccessoires

Bij Conrad beschikken we over een grote voorraad in weegschalen, kracht meetinstrumenten en weegschaalaccessoires. We zijn dan ook niet zomaar een online winkel om wat elektronische spullen aan te kopen. Onze magazijnen beschikken over een voorraad van maar liefst 450.000 artikelen, waarin we u als klant graag wegwijs maken. Wenst u in bulk bepaalde accessoires aan te schaffen, of zoekt u net dat ene reserveonderdeel voor uw weegschalen? Onze medewerkers helpen u graag verder. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail of via de telefoon, maar als u dit wenst komen we ook bij uw bedrijf langs om samen een oplossing op maat uit te werken. Eén ding is zeker: uw weegschalen zijn en blijven in topvorm dankzij de weegschaalaccessoires van Conrad. Bestel vandaag nog de nodige accessoires en u krijgt ze stipt thuis geleverd.