Advies

Zaklamp koopt u bij Conrad

Conrad heeft voor elke gelegenheid de perfecte zaklamp in het assortiment. Bij de lampen vindt u duidelijke specificaties en omschrijvingen, zodat u een goede keuze uit het zeer uitgebreide assortiment kunt maken.

Draagbare lichtbronnen zijn in veel situaties onmisbaar. Zoals bijvoorbeeld:

  • op de camping
  • tijdens stroomuitval
  • bij klusjes in een donker hoekje
  • tijdens uw werk als bijvoorbeeld nachtportier of ambulancebroeder
  • bij pech onderweg
  • tijdens outdoor activiteiten

Keuze uit zaklampen

Bij Conrad heeft u keuze uit meer dan 300 zaklampen. Belangrijk bij uw keuze is het doel waarvoor u de lamp wilt gebruiken. Een kleine zaklamp is bijvoorbeeld praktisch voor in uw tas of koffer. Voor uw werk als beveiliger kan een forser exemplaar handiger zijn. Welke zaklamp u ook kiest, u bent verzekerd van een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Lampen in alle prijsklasses

De zaklampen zijn er in verschillende prijsklasses. Tegenwoordig hebben de meeste LED-verlichting. Daardoor is de levensduur van de lamp een stuk langer.

Hulp bij kiezen

Bij het kiezen van de juiste zaklamp uit de honderden exemplaren is het raadzaam te kijken naar de lichtsterkte (Lux) en de lichtopbrengst (Lumen). Ook zijn er waterdichte lampen en is het handig te kijken of u wegwerp- of oplaadbare batterijen wilt gaan gebruiken.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord