Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Heeft u nieuwe bok- en zwenkwielen nodig? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende soorten zwenkwielen zodat iedereen het juiste wiel vindt.

Zwenkwielen kopen bij Conrad

Heeft u nieuwe bok- en zwenkwielen nodig? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende soorten zwenkwielen zodat iedereen het juiste wiel vindt.

Voor iedere klus een ander formaat: kies uit grote en kleine zwenkwielen

Afhankelijk van wat u wilt doen, zal u moeten kiezen tussen grote of kleine wielen. De kleine variant heeft een lager draagvermogen dan de grote variant. Het draagvermogen kunt u vinden bij de artikelspecificaties.

De meest gebruikte formaten hebben een diameter van 50, 80, 125 of 150 mm. Gebruik onze uitgebreide filter in de webshop om snel de diameter te vinden die u nodig heeft.

Veiligheid voorop met zwenkwielen met een rem

Stel dat uw lading plotseling begint te rollen; dan kan dit ongelukken veroorzaken. Om dit te vermijden raden we aan om zwenkwielen te kiezen met een rem. Ook kunt u voor rubber kiezen als materiaal, aangezien dit veelal minder snel wegglijdt. Om het op nóg veiliger te spelen, schaft u voor alle zekerheid nog een paar veiligheidsschoenen aan.

Zwenkwielen bevestigen

Zwenkwielen bevestigen is geen moeilijke klus! Een zwenkwiel is voorzien van gaten waarin u moet vijzen. Het is wel belangrijk om dikke schroeven te kiezen die het draagvermogen aankunnen. Stel dat u te kleine schroeven gebruikt dan zouden deze kunnen springen. Gebruik dus dikke schroeven die niet te lang zijn, maar die wel nog in de voorziene gaten passen.

Ook voor aanvullende producten kunt u bij Conrad terecht

Indien u nog niet over het nodige materiaal beschikt om uw zwenkwielen te bevestigen kunt u gerust een kijkje nemen in onze webshop. Heeft u nog geen schroeven voor het bevestigen van de bokwielen? Heeft u geen schroevendraaier  of elektrische schroefmachine om de schroeven te vijzen? Ook deze kunt u bij Conrad bestellen.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord