Your sourcing platform.
Voor alle technische operationele behoeften.

De wereld verandert: De druk om efficiënt te zijn is nog nooit zo groot geweest als nu. In het digitale tijdperk is het belangrijk om downtime te voorkomen. Dit is precies waar wij, het Conrad Sourcing Platform, een stap naar voren doen. Met een hoge productbeschikbaarheid, snelle verzending en individuele aankoopoplossingen versnellen wij uw inkoopproces, zodat u snel en flexibel kunt reageren op uw dagelijkse uitdagingen. Wij zorgen op het juiste moment voor het juiste product.

Your sourcing platform. Altijd het product dat u nodig heeft.

Dankzij het Conrad Sourcing Platform bieden wij u een hoge productbeschikbaarheid. Voor u betekent dat dat u kunt kiezen uit meer dan 750.000 producten.. 

Waarom Conrad?
- Hoge voorraad van het eigen assortiment van Conrad
- Unieke breedte en diepte van het assortiment dat aan alle technische operationele vereisten voldoet 

Uw voordelen:
- Met onze snelle leveringen houdt u uw voorraden laag
- Lagere kapitaalverplichting en lagere kosten
- Zelfs bij een korte termijn en een grote vraag is de voorziening van uw technische bedrijfsvereisten verzekerd

Snelheid, beschikbaarheid van goederen en leveringsprecisie

Dringend iets nodig? U vindt het in ons uitgebreide assortiment. We leveren niet alleen betrouwbaar en op tijd, maar ook snel en veilig, zowel één stuk als grote hoeveelheden. Dankzij een van de modernste logistieke centra met volledig geautomatiseerd shuttle-magazijn in het hart van Europa zijn we altijd in beweging. Zodat niets stilstaat.

Uw meerwaarde:

  • Flexibele bestelkanalen
  • Meer dan 260.000 producten ter plaatse op voorraad
  • Warehousing ook voor grotere afroephoeveelheden
  • De volledige toeleveringsketen verzekeren door de beste partnerships met leveranciers

Geoptimaliseerde inkoopprocessen dankzij de nieuwste eProcurement-oplossingen

Onze op maat gemaakte eProcurement-oplossingen helpen u om uw inkoopproces te optimaliseren. Hierdoor bespaart u tijd en geld en heeft u altijd overzicht over uw gehele digitale inkoopproces. Voor elke bedrijfsgrootte en behoefte hebben wij de juiste oplossing: Conrad Smart Procure, OCI / PunchOut of eCatalog.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het.

Your Sourcing Platform. Meer dan alleen inkoop.

Voldoe altijd aan uw technische operationele behoeften. De handige one-stop-shopping geeft u toegang tot meer dan 6 miljoen productaanbiedingen. Van losse reserveonderdelen tot grote hoeveelheden, u kunt alles krijgen wat u nodig heeft voor uw bedrijf, snel, gemakkelijk en betrouwbaar.