Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Groothandel

Partner voor groothandels

Als groothandel heeft u te maken met garantieartikelen en onderhoud aan machines en artikelen. Conrad levert hoogwaardige technologische artikelen die u helpen bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Componenten of onderdelen ter vervanging van defecte onderdelen, professioneel gereedschap waarmee u onderhoudswerkzaamheden vereenvoudigt en technisch meetapparatuur om problemen (en dus hoge onkosten) te voorkomen.

Waarom Conrad uw leverancier is

Conrad Electronic is, behalve leverancier van elektrotechnische artikelen, vooral uw partner. Ons business-team kent alle INS en OUTS van de meer dan 750.000 artikelen die het assortiment rijk is. Ook bieden wij onze zakelijke klanten verschillende diensten die het bestelproces vereenvoudigen én die een meerwaarde bieden. Zo bieden wij:

Vragen?

Neem contact met ons op. Ons business-team helpt u graag verder.

 

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord