PCB-services voor printplaten en sjablonen

Virtuele productie vóór levering: direct goed en binnen budget

Heeft u prototypes van printplaten of een kleine serie nodig? Gemonteerde of niet-gemonteerde printplaten uit 1 stuk? Dan bent u bij onze print- en montageservice aan het juiste adres. Samen met onze partner EuroCircuits bieden wij u goedkope en hoogwaardige industriële kwaliteit made in Europe. Online gegevensverificatie voordat u bestelt. Gegarandeerde produceerbaarheid en analyse door lay-out-, stuklijst- en CPL-gegevens te vergelijken.


Prototypes en kleine series

Profiteer van gebundelde orders, waardoor de productiekosten aanzienlijk worden verlaagd door de afzonderlijke orders voor de printplaten te combineren. Snelle standaard levertijden helpen u uw projecten op tijd en binnen het budget op de markt te brengen.


PCB-diensten

Europese fabrikant - geen dealer
Bestel gebundeld, goede prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit of levertijd

Industriële kwaliteit

Ook prototypes en kleine series in seriekwaliteit. Printplaten 100% uit eigen productie.

Sjablonen van roestvrij staal

Lasergesneden roestvrijstalen sjablonen met een dikte van 100 µ of 130 µ. Sjablonen kunnen samen met de printplaat (panelen) worden besteld in onze berekenings- en bestelinterface of in onze aparte sjablooninterface.


Prototypes en kleine series

Prototypes en kleine series zonder eenmalige kosten of minimale bestelwaarde.

Professionele prototypeapparatuur

Professionele soldeerapparatuur voor hoogwaardig solderen voor prototypes en kleine series met goedkope tafelapparaten.

Online-Tools

Online geïntegreerde DFM- en DRC-tools breed scala aan PCB-opties 24/7 beschikbaar. Directe, persoonlijke online chat in 8 talen. Offline technische documenten.