Verzendkosten

Verzend- en verzekeringskosten

Onze verzendkosten bedragen standaard € 7,99, ongeacht de grootte van uw bestelling. Indien u een bestelling plaatst met een minimale orderwaarde van € 50,- (incl. btw), dan komen de verzendkosten te vervallen (dit geldt niet als u betaalt op factuur of via vooruitbetaling). Kiest u voor Express-service dan betaalt u €19,95 bovenop de standaard verzendkosten.

Conrad Electronic draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending.

Annuleringskosten

Conrad Electronic berekent geen annuleringskosten.

Recyclebijdrage

De Belgische wetgeving heeft sinds 2001 de terugname van alle afgedankte elektrische, huishoudelijke apparatuur verplicht gesteld. Om de inzameling en de verwerking van afgedankte apparaten mogelijk te maken, wordt een recyclagebijdrage geïnd. Het bedrag van deze bijdrage varieert van artikelgroep tot artikelgroep. De bijdrage wordt gebruikt om de kosten te dekken die voortvloeien uit de inzameling, de sortering, het transport en de recyclage van afgedankte toestellen. Klik hier om te zien hoeveel de bijdrage is per artikelgroep voorzover de artikelen bij Conrad te koop zijn. De bedragen zijn reeds verrekend in de vermelde verkoopprijzen en worden ook op uw factuur getoond.

Levertijd

Uw bestelling wordt, als de artikelen op voorraad zijn, binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. Naleveringen ontvangt u zonder verzendkosten.

Leverdatumservice

Wilt u iets bestellen en heeft u de artikelen pas over een aantal weken nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Naleveringen

Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. Naleveringen ontvangt u zonder extra verzendkosten.

Mancolevering

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Wij zorgen er dan alsnog voor dat uw bestelling correct aan u wordt geleverd.