Verras met de Conrad Cadeaukaart

Heeft u binnenkort een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid en weet u niet wat u moet geven? Geef een Conrad Cadeaukaart – leuk, makkelijk én veelzijdig! U kent zelf een waarde aan uw cadeaukaart toe. Van €10,- tot € 500,-, u vult zelf het bedrag in. De ontvanger heeft daarna de keuze uit het volledige Conrad-assortiment.

Ons enorme assortiment biedt voor elk wat wils: van multimedia en techniek tot specifieke modelbouw- en hobbybenodigdheden, en van handige gereedschappen tot auto-accessoires. Met de Conrad Cadeaukaart zit u altijd goed.

 

Online cadeaukaart of een fysieke cadeaukaart op creditcardformaat?

Aan u de keuze: verstuur de cadeaukaart online of laat hem via de post als pasje op creditcardformaat afleveren. Welke variant u ook kiest; een persoonlijke activeringscode beschermt u tegen misbruik. De ontvanger hoeft het hele tegoed van de cadeaukaart niet in één keer te besteden. Zolang er voldoende tegoed op staat kan hij of zij meerdere losse aankopen apart met de cadeaukaart afrekenen.

  

Online cadeaukaart

  • Kies een tegoed, plaats de cadeaukaart in de winkelwagen, reken hem af en hij wordt als PDF naar het door u aangegeven e-mailadres verstuurd. Dus geen verzendkosten of wachttijden - ideaal voor last-minute cadeaus!
  • Direct nadat de online cadeaukaart per e-mail is verstuurd, versturen we apart nog een persoonlijke activeringscode. Gebruik deze code om de cadeaukaart te activeren en u (of de ontvanger) kan direct online gaan winkelen op Conrad.nl.
  • Als u de online cadeaukaart print, kunt u hem natuurlijk ook persoonlijk aan de ontvanger overhandigen.

Bestel online cadeaukaart 

Bestel de online cadeaukaart >> 

  

Zo werkt de cadeaukaart op creditcardformaat

Bij de cadeaukaart op creditcardformaat is de procedure grotendeels hetzelfde. Na het bestellen wordt hij binnen twee tot drie werkdagen bij u afgeleverd. Ook deze cadeaukaart is met een persoonlijke activeringscode beschermd om misbruik te voorkomen. Deze code ontvangt u apart van de cadeaukaart via e-mail.

Bestel cadeaukaart 

Bestel de cadeaukaart op creditcardformaat >>