Onderwijs
Uw partner voor onderwijs

Met ruim 90 jaar ervaring is Conrad dé partner voor het onderwijs op het gebied van elektronica en techniek. Met een compleet technisch assortiment hebben we voor iedere educatieve organisatie een passend aanbod. Van innovatieve techniek op het gebied van wetenschap (STEM; Science, Technology, Engineering, Mathematics), tot verschillende materialen voor uw facilitaire afdelingen.Deze grote variëteit gecombineerd met onze hoogwaardige diensten wordt door klanten in het onderwijs als zeer belangrijk ervaren. U kunt hierbij denken aan op maat gemaakte offertes en het efficiënt inkopen door diverse inkoopoplossingen. Kortom, Conrad is uw ideale partner op het gebied van elektronica en techniek.

 

Basisschool

 

Kinderen zijn onderzoekers bij uitstek. Ze testen, creëren, experimenteren en observeren hoe veranderingen van invloed zijn op het dagelijks leven. Ontwikkel deze drang naar kennis door specifiek fijne motoriekvaardigheden te promoten in een speelse combinatie met STEM-onderwerpen - we hebben opwindende artikelen om u te ondersteunen!

Voortgezet onderwijs

 

Algoritmen, wiskundige modellering en digitale gegevensverzameling voor wetenschappelijke experimenten en hulpmiddelen voor technisch onderwijs zijn belangrijke pijlers onder het algemeen voortgezet onderwijs. Wij ondersteunen u met duurzame en intuïtieve artikelen voor uw opleiding en de technische en digitale uitrusting van uw school. 

Universiteiten

 

Van Arduino tot Zigbee, wij bieden u een breed assortiment voor uw onderzoek en onderwijs: met componenten, single-board computers, meettechnologie en voedingen in laboratoriumkwaliteit, evenals software voor speciale educatieve omstandigheden, ondersteunen wij u zodat u zich kunt concentreren op de essentie: onderzoek en een hoogwaardige opleiding van uw studenten.

Beroepsopleiding

 

Automatiseringstechnologie en programmeerbare logica-controllers, 3D-printen met verschillende materialen tegelijkertijd of via stereolithografie, ontwikkeling van prototypen, evenals gereedschappen en meet / testapparatuur - bij Conrad vinden leerlingen en trainingsworkshops alles wat hun hart begeert.

Een greep uit onze services