Rittal

Rittal, een slimme beslissing

Rittal biedt elke onderneming in elke branche de mogelijkheid om op betaalbare manier duurzaam te ondernemen. Op het gebied van IT maar ook zeker op het gebied van behuizing biedt Conrad een uitgebreid assortiment van Rittal. Verdeel- en schakelkasten, besturingskasten, wand- en installatiebehuizing, maar ook netwerkproducten en  zekeringsutomaten voor in de schakelkast vindt u in ons assortiment.

 

Innovatieve IT-systemen en robuuste behuizing

Rittal staat bekend om haar uitgebreide assortiment behuizing. Van 19" modulesteunen tot complete schakelkastbehuizingen: Rittal heeft het. Daarnaast biedt Rittal een breed scala aan zekeringen en zekeringhouders met een nominale stroom van 100 A, 200 A en 400 A. Bekijk daarnaast de industriële schakelaars die u voor elk doeleinde in kunt zetten.

Bekijk alles van Rittal

Rittal
 

Wand- en installatiebehuizing van Rittal

Behuizing Rittal

Behuizing

Een goede behuizing in de schakelkast is onontbeerlijk. De behuizing van Rittal biedt u de vrijheid en de mogelijkheid om de schakelast in te richten zoals u het wilt. Ook behuizing voor uw elektrotechnische installaties vindt u volop in ons assortiment. Verkrijgbaar in polycarbonaat, alumimium, plaatstaal en veel meer.

Bekijk alle Rittal behuizingsproducten

 

Rittal patchkasten en toebehoren

Netwerk

Netwerkbehuizing

Voor de opbouw van uw 19" patchkast of wandkast biedt Rittal diverse producten.  Verkrijgbaar in elke gewenste maat, kleur en materiaal vindt u altijd de gewenste behuizing, rails en toebehoren. Daarnaast diverse accessoires op het gebied van uw IT-infrastructuur.

Alle netwerkproducten van Rittal

Rittal zekeringautomaten

Zekeringautomaten

Zekeringautomaten

Niet alleen voor de behuizing maar ook voor de invulling en inrichting van deze kasten vindt u van Ritual de juiste producten. Zo bieden wij tientallen zekeringautomaten van Rittal.  

Bekijk alle zekeringautomaten van Rittal