binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/toolcraft-1280x200-px-2018jpg/toolcraft-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Uitgelichte artikelen

Toolcraft, de geslaagde combinatie van kracht en precisie

Toolcraft heeft naast het alledaagse gereedschap een groot assortiment aan specialistisch gereedschap voor een betaalbare prijs. Toolcraft gereedschap is daardoor ideaal voor zowel klussers als professionals die kiezen voor kwaliteit zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het assortiment van Toolcraft bestaat uit hoogwaardige kwaliteit gereedschap, opbergsystemen voor gereedschap en meetinstrumenten om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken.

Toolcraft soldeergereedschap

Bij Toolcraft vindt u op het gebied van solderen alles wat u nodig heeft. Van eenvoudige soldeerbouten tot complete analoge en digitale soldeerstations; Toolcraft biedt u voordelige en degelijke oplossingen. Eén van de topproducten van Toolcraft is het ST-80D digitaal soldeerstation. Dit digitale soldeerstation is praktisch in gebruik door de opbergvakken voor soldeerdraad en soldeerpunten. Verder kunt u 3 soldeertemperaturen vooraf instellen. Zoekt u afzuigsysteem voor de soldeerdampen? Ook dit bieden we van ons eigen merk Toolcraft.

Toolcraft specialistisch- en precisiegereedschap

Als ervaren doe-het-zelver en als professional heeft u eigenlijk maar één wens: het vinden van het juiste én meest betaalbare gereedschap zonder in te boeten op kwaliteit. Met Toolcraft heeft u hoogwaardige kwaliteit gereedschap in handen voor een zeer scherpe prijs. En dat niet alleen; wij bieden op onze Toolcraft artikelen standaard 10 jaar garantie. Omdat we weten wat we leveren. Ook voor de niet-alledaagse gereedschappen kunt u terecht bij Toolcraft. Van praktische hulpmiddelen zoals een derde hand tot alle precisiegereedschappen voor het repareren van horloges, Toolcraft biedt betaalbare oplossingen.

Meetinstrumenten Toolcraft

Meten is weten! Ook tijdens het klussen is het vaak nodig om allerhande metingen te verrichten om bijvoorbeeld lengtematen en oppervlakten op te nemen. Ook voor deze voorbereidende klussen heeft Toolcraft een aantal geavanceerde producten. Een topproduct in deze categorie is de ultrasone afstandsmeter voor het opmeten van afstanden, oppervlaktes en volumes. Andere meetinstrumenten van Toolcraft zijn afstandsmeters en meetklokken.

Toolcraft opbergsystemen

Als u regelmatig gebruik maakt van uw gereedschap, dan is het natuurlijk belangrijk dat u het gereedschap ordelijk opbergt. Ook voor professionele gebruikers is het een voorwaarde dat het gereedschap snel terug kan worden gevonden. Om over de bescherming van uw kostbare tools maar niet te spreken. Toolcraft gereedschapskoffers, ophangwanden en gereedschapswagens zorgen ervoor dat al uw gereedschap overzichtelijk opgeborgen is en dat het gereedschap altijd binnen handbereik is