Toolcraft

Toolcraft, de geslaagde combinatie van kracht en precisie

Toolcraft heeft naast het alledaagse gereedschap een groot assortiment aan specialistisch gereedschap voor een betaalbare prijs. Toolcraft gereedschap is daardoor ideaal voor zowel klussers als professionals die kiezen voor kwaliteit zonder de hoofdprijs te willen betalen. Het assortiment van ons eigen merk Toolcraft bestaat uit hoogwaardige kwaliteit gereedschap, opbergsystemen voor gereedschap en meetinstrumenten om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken.

 

Ons eigen sterke merk

Toolcraft is een eigen merk van Conrad, uniek verkrijgbaar in onze webshop.  Onder dit merk verkopen we een breed arsenaal aan tools voor de professional en de hobbyist. Hoogwaardige kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. Zo bieden wij compleet gevulde gereedschapskisten, soldeerstations, alles voor het opbergen van gereedschap, handgereedschap, meetgereedschap en diverse accessoires zoals acculaders, opbergbozen en kabel toebehoren. Laat u verrassen door de aantrekkelijke prijzen!

Bekijk alles van Toolcraft

Toolcraft
 

+150 soldeerproducten: van soldeertin tot soldeerstation

soldeergereedschap

Soldeerstations & -gereedschap

Bij Toolcraft vindt u op het gebied van solderen alles wat u nodig heeft. Van eenvoudige soldeerbouten tot complete analoge en digitale soldeerstations; Toolcraft biedt u voordelige en degelijke oplossingen. Eén van de topproducten van Toolcraft is het ST-80D digitaal soldeerstation. Dit digitale soldeerstation is praktisch in gebruik door de opbergvakken voor soldeerdraad en soldeerpunten. Verder kunt u 3 soldeertemperaturen vooraf instellen. Zoekt u afzuigsysteem voor de soldeerdampen? Ook dit bieden we van ons eigen merk Toolcraft. Hieronder vindt u een greep uit de soldeerproducten. Wilt u alle soldeerproducten van Toolcraft zien?

Bekijk alle Toolcraft soldeerproducten

 

Opbergsystemen, gereedschapskoffers en gereedschapswagens

Gereedschapopslag

Gereedschapopslag

Als u regelmatig gebruik maakt van uw gereedschap, dan is het natuurlijk belangrijk dat u het gereedschap ordelijk opbergt. Ook voor professionele gebruikers is het een voorwaarde dat het gereedschap snel terug kan worden gevonden. Om over de bescherming van uw kostbare tools maar niet te spreken. Toolcraft gereedschapskoffers, ophangwanden en gereedschapswagens zorgen ervoor dat al uw gereedschap overzichtelijk opgeborgen is en dat het gereedschap altijd binnen handbereik is. Wij hebben een aantal producten voor u uitgelicht, het volledige assortiment vindt u op:

Alle gereedschapsopslagproducten

Handgereedschap en specialistisch gereedschap

Handgereedschap

Handgereedschap

Als ervaren doe-het-zelver en als professional heeft u eigenlijk maar één wens: het vinden van het juiste én meest betaalbare gereedschap zonder in te boeten op kwaliteit. Met Toolcraft heeft u hoogwaardige kwaliteit gereedschap in handen voor een zeer scherpe prijs. En dat niet alleen; wij bieden op onze Toolcraft artikelen standaard 10 jaar garantie. Omdat we weten wat we leveren. Ook voor de niet-alledaagse gereedschappen kunt u terecht bij Toolcraft. Van praktische hulpmiddelen zoals een derde hand tot alle precisiegereedschappen voor het repareren van horloges, Toolcraft biedt betaalbare oplossingen.

Bekijk al het handgereedschap