Uw partner voor succes op het gebied van automatiseringstechnologie

Kies Conrad als betrouwbare partner voor uw zakelijke automatiseringsbehoeften die producten levert van hoge kwaliteit voor een continue werking. Wij ondersteunen u in elke ontwikkelingsfase met een enorm aanbod aan innovatieve producten van hoge kwaliteit en topaanbiedingen van de toonaangevende automatiseringsmerken.

   

   

MEAN WELL

Intelligente ventilatorloze voedingen voor zware omgevingsomstandigheden:

HEP-1000 van MEAN WELL

De intelligente MEAN WELL 1000 Watt serie voedingen met een hoog rendement tot 96% biedt varianten met de standaard industriële spanningen 24V en 48V, evenals een variant met 100V uitgangsspanning, en voldoet daarmee aan alle eisen van hoogspanningstoepassingen zoals lasers en laders. Hij is optimaal geschikt voor gebruik in stoffige en vochtige omgevingen en biedt betrouwbare bescherming op lange termijn dankzij de ventilatorloze en volledig afgedichte metalen behuizing. De 2in1 integratie van voeding en acculader in één unit maakt het mogelijk om te schakelen tussen voeding en laadmodus en om laadparameters aan te passen aan een te laden accu met behulp van het MEAN WELL accessoire SBP-001 en gratis software of via de geïntegreerde digitale communicatie-interface. Tegelijkertijd maken de intelligente communicatiefuncties via een PMBus of optionele CANBus interface een naadloze integratie van de voedingsunits in diverse high-end systemen mogelijk.

   

MOLEX

Creating Connections for Life

Molex gelooft in de transformerende kracht van het maken van verbindingen. Als wereldleider in connectiviteitsoplossingen levert Molex uitmuntende technische expertise, vertrouwde relaties en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, dit alles met als doel klanten in een breed scala aan industrieën te helpen levens te verbeteren. Molex wordt al meer dan 80 jaar vertrouwd door haar klanten en biedt engineering- en productie-expertise van wereldklasse en een portfolio van meer dan 100.000 innovatieve producten. Wij doen meer dan oplossingen ontwikkelen. Wij creëren verbindingen voor het leven. Creating Connections for Life.

    

FESTO

Voor meer productiviteit en vergaande duurzaamheid

Innovaties voor maximale productiviteit, een wereldwijde aanwezigheid, een wereldwijd dealernetwerk en nauwe partnerschappen met klanten zijn de kenmerken van Festo. We zijn wereldleider in automatiseringstechnologie, in technische opleidingen en trainingen en staan voor gezonde groei. Festo begeleidt haar klanten naar de (digitale) toekomst. Daartoe ontwikkelen we toekomstgerichte en hulpbronbesparende concepten die steunen op het samenspel van innovatieve en energie-efficiënte technologieën, intuïtieve mens-machine samenwerking en opleiding en bijscholing.

Ook de kernproducten in het portfolio van Festo worden steeds verder ontwikkeld in de richting van duurzaamheid, met als doel energie, grondstoffen, gewicht, installatieruimte en volume te besparen.

EATON

easyE4 stuurrelais

Het easyE4 besturingsrelais uit de Moeller-serie van Eaton is bij uitstek geschikt voor efficiënte, flexibele en eenvoudige besturing en regeling van diverse toepassingen. De apparaatserie biedt een groot aantal communicatiemogelijkheden via de geïntegreerde Ethernet-interface met de functies van een mini-PLC voor machine- en systeembesturing. Met de geïntegreerde Modbus TCP client- en serverfunctionaliteit van de easyE4 kunnen componenten van verschillende niveaus worden geïntegreerd. De easy communicatiemodule voor SmartWire-DT maakt van de easyE4 een intelligent relais van Eaton en maakt bewaking van uw machine en installatie mogelijk. Dankzij de flexibele uitbreiding van de basiseenheden met maximaal 11 I/O-modules en het brede spanningsbereik (AC, DC, UC) is de easyE4 bij uitstek geschikt voor zowel industriële als gebouwtoepassingen. Naast de eenvoudige bediening is het programmeren van de easyE4-apparaten ook zeer eenvoudig. De intuïtieve easySoft-software biedt de gebruiker vier programmeertalen. easyE4 biedt ook een groot aantal visualisatiemogelijkheden - zowel op mobiele apparaten dankzij de geïntegreerde webserver als op industriële displays. Vele andere functies maken van de easyE4 een krachtige microcontroller die ook kan worden geïntegreerd in IoT-systeemarchitecturen.

Nog meer keuze voor u

Bij ons vindt u een breed assortiment bedienings- en signaleringsapparatuur

Topmerken op het gebied van automatisering

Services

Wellicht ook interessant voor u

Geselecteerde merken - verrassend betaalbaar!

Technologie voor de komende 100 jaar

Beklijk de producten >>

Duurzaam & toekomstgericht

Duurzaam ondernemen met Conrad.

Meer informatie >>

Automatisering

Tips en wetenswaardigheden.

Bekijk de onderwerpen >>