Verhoogde efficiëntie door een soepele werking

Zelfs de meest geavanceerde automatiseringsoplossingen kunnen uiteindelijk niet optimaal presteren zonder regelmatig onderhoud. Conrad ondersteunt u van installatie tot onderhoud om de blijvende functionaliteit en productiviteit van uw systemen te garanderen. Houd uw machines in topconditie met hoogwaardige meettechnologie, kwaliteitsgereedschap en effectieve reinigingsmiddelen.

Phoenix Contact - Automatisering

    

Onderhoud op afstand

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden ter plaatse kan een verbinding voor onderhoud op afstand tot stand worden gebracht via een bekabelde internetverbinding of met behulp van een mobiele router. Terwijl de bekabelde oplossing eenvoudig en goedkoop te implementeren is, overtuigt een draadloze oplossing door zijn flexibiliteit. Voor gegevensoverdracht kan een zelf gehoste VPN-server of kant-en-klare oplossingen zoals de mGuard Secure Cloud worden gebruikt. Beide varianten bieden verschillende voordelen.

De mGuard Secure Cloud is een complete kant-en-klare oplossing voor onderhoud op afstand die onderhoudspersoneel en machine veilig en zonder IT-kennis via het internet met elkaar verbindt. Machine- en installatiebouwers en operators krijgen zo een kosteneffectief alternatief voor de implementatie van intelligente en levensvatbare serviceconcepten.

    

Weidmüller - meer productiviteit

Meer productiviteit door ononderbroken werking

In een Ethernet-netwerk moet het mogelijk zijn om data uit te wisselen tussen specifieke onderdelen. Hiervoor zijn de onderdelen of apparaten met elkaar verbonden via Ethernet-switches. Ethernet-switches verzamelen dus alle datastromen en distribueren ze naar de respectieve apparaten of onderdelen zodat er communicatie kan plaatsvinden. Omdat Ethernet-switches aan zeer uiteenlopende eisen moeten voldoen, afhankelijk van het toepassingsgebied, bieden we verschillende productlijnen aan. Ze verschillen wat betreft hun eigenschappen, speciale kenmerken en technische hoogstandjes. Voor complexere toepassingen en gebruik, zoals Industrial IoT of Cyber Security, zijn extra functies en apparaten nodig. De Industrial Security Routers van Weidmüller zorgen ervoor dat verschillende netwerken samenwerken in harmonie en met maximale beveiliging. Ze bieden ook de mogelijkheid om uw servicekosten te verlagen door onderhoud op afstand.

   

Traco Power - Industriële DC/DC omvormers

Industriële DC/DC-omvormers van Traco Power

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de stroomvoorziening. Traco Power heeft het tot haar taak gemaakt om de juiste voeding te leveren voor een breed scala aan industriële toepassingen. Om aan de eisen van de markt te voldoen, past Traco Power zijn assortiment voortdurend aan de technologische eisen aan. Dit omvat DC/DC converters in kleinere formaten met gereguleerde/ongereguleerde uitgangsspecificaties en niet-geïsoleerde, standaard isolatie en hooggeïsoleerde oplossingen. Alle converters hebben een hoge vermogensdichtheid. Ze zijn ontworpen voor maximale kwaliteit in een kosteneffectief ontwerp met uitstekende temperatuurkarakteristieken, een breed ingangsspanningsbereik en een productgarantie van 3 jaar.

   

Fluke - Power Quality Analyzers

De 5 belangrijkste stroomkwaliteitsproblemen die je kunt oplossen met power quality analysers

Als de kwaliteit van de elektriciteit die uw bedrijf gebruikt niet goed is, kost dat meer dan nodig is. Een slechte stroomkwaliteit verkort de levensduur van uw apparatuur en genereert externe warmte die moet worden afgevoerd. Ironisch genoeg ligt de oorzaak van veel van deze problemen binnen het bedrijf zelf.

De top 5 power quality problemen die u kunt oplossen met power quality analysers zijn:

Probleem 1: Problemen vinden als gevolg van harmonischen
Noodzakelijke metingen: Harmonische beoordeling en elektrische systeemanalyse.

Probleem 2: Energieverspilling
Noodzakelijke meting: onderzoek naar energieverbruik.

Probleem 3: Overbelaste schakelborden
Noodzakelijke meting: Belastingcurve-onderzoeken

Probleem 4: Elektrische storingen
Noodzakelijke metingen: Meetmodus stroomkwaliteit en geavanceerde transiëntdetectietechnologieën

Probleem 5: Andere problemen
Noodzakelijke meting: bewaking van de netvoedingskwaliteit

Met een Fluke 1770-serie driefasige analyser voor netvoedingskwaliteit in uw gereedschapstas mist u nooit meer een kritieke gebeurtenis op het gebied van netvoedingskwaliteit. Registreer snelle transiënten tot 8 kV, harmonischen tot 30 kHz en spanningsdips en -zwellingen, en meet spanning, stroom en vermogen. Zo krijgt u een gedetailleerd beeld van uw elektrische systeem.

Meer keuze:

Topmerken op het gebied van automatisering

Echte toegevoegde waarde - diensten die u helpen vooruit te komen

Wellicht ook interessant voor u

Duurzaam & toekomstgericht

Duurzaam ondernemen met Conrad

Meer informatie >>

Automatisering

Tips en wetenswaardigheden.

Bekijk de onderwerpen >>