Professionele communicatietechnologie voor uw bedrijf

Naast vele andere zaken is een professionele en gestructureerde communicatietechnologie binnen een bedrijf van doorslaggevend belang voor een succesvolle automatisering. Samenwerking, niet alleen op technisch, maar ook op organisatorisch gebied, is vereist. Conrad Sourcing Platform biedt u producten die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en ondersteunt u zo bij het uitbreiden van de mogelijkheden die al bestaan.

   

Weidmüller Industrial Ethernet

Weidmüllers industriële Ethernet-componenten zijn de perfecte verbinding voor datacommunicatie tussen apparaten die geschikt zijn voor Ethernet in de industriële automatisering. Aangezien zij diverse topologieën en protocollen ondersteunen, zijn zij geschikt voor talrijke industriële toepassingen. Als totaalleverancier van industriële netwerkinfrastructuren voor de fabrieks- en machinebouw beschikken wij over een breed assortiment schakelaars om aan de individuele eisen van onze klanten te voldoen. Hiertoe behoren Gigabit-switches (unmanaged en managed), mediaconverters, Power-over-Ethernet-switches, wifi-apparaten en serieel/Ethernet-converters die aan de hoogste eisen voldoen en betrouwbare, flexibele Ethernet-communicatie mogelijk maken. Met een uitgebreid passief productportfolio van RJ45 en glasvezelconnectoren en -kabels is Weidmüller uw partner voor industriële Ethernet oplossingen.

   

Industriële datacommunicatie van LAPP

De uitdaging voor industriële datakabels is om steeds hogere datasnelheden te garanderen op een betrouwbare manier in zware industriële omgevingen. De kabels worden vaak miljoenen keren verbogen in sleepkettingen of worden blootgesteld aan agressieve media en hoge temperaturen. Door de integratie in de automatiseringsprocessen van onze klanten worden wij voortdurend uitgedaagd om innoverende oplossingen aan te reiken voor de belangrijkste vragen van de toekomst. Daarom bieden wij onze klanten een breed scala aan componenten en systeemoplossingen voor fabrieks-, gebouw- en procesautomatisering. De oplossingen van LAPP voor automatiseringstechnologie omvatten complete bekabelings- en verbindingssystemen voor een continue netwerkverbinding van het sensor-/actuator- en besturingsniveau tot en met het enterprise resource planning-systeem.

   

Anybus Wireless Bolt IoT

Eenvoudige montage van afstandsbediening. Met de Anybus Wireless Bolt IoT kunnen machine- en apparaatgegevens gemakkelijk via het internet uitgelezen worden, wat servicekosten bespaart en de uitvaltijd tot een minimum beperkt.

Veel apparaten van de nieuwste generatie verzenden statusgegevens via het internet. Bijvoorbeeld wanneer elektriciteitsmeters verbruiksgegevens of vulniveaus van apparatuur doorgeven, of wanneer machines statusgegevens doorgeven. Gegevensoverdracht via het Internet of Things (IoT) bespaart tijd en vermindert de kosten. Deze productiviteitsstijging door digitale netwerken kan ook gemakkelijk achteraf op bestaande machines worden aangebracht. De Anybus Wireless Bolt IoT maakt het mogelijk.

     

Wago

Een door en door gerichte geleideraansluiting voor alle soorten geleiders van 0,2 tot 4 mm², onovertroffen in eenvoud, snelheid en veiligheid, dat is waar de nieuwe doorvoerstekker van de serie 221 met hendel voor staat. Daarbij verenigt hij alle bekende voordelen van de aansluitklemmen van de serie 221 in een slanke constructie: een universele geleideraansluiting die dankzij de hefboomtechniek volledig gereedschapsloos is en een zichtbaar veilig geleidercontact biedt.