Tips: Feestverlichting & lichteffecten

Zowel beginnende als professionele lichtfanaten kunnen hun hart ophalen met ons zeer uitgebreide assortiment feestverlichting en lichteffecten. Het is namelijk de perfecte, sfeervolle aanvulling op muziek voor uw feestjes of decoratie in het algemeen. 

Verlicht simpelweg uw podium, café of bedrijf, maak gebruik van  conventionele verlichting,  outdoor-verlichting  of onze speciaal samengestelde lichtsets. Creëer sfeer voor binnen en buiten. In de gemiddelde discotheek of drive in-show is ook behoefte aan variatie door middel van  lichteffecten,  movingheads,  lasers,  discobollen en stroboscopen. Dit maakt iedere lichtshow unieker, dynamischer en uitgebreider. 

Effectmachines

Ook kunt u nog andere effectmachines gebruiken zoals een simpele rookmachine, of misschien vindt u het effect van een bellenblaasmachine of sneeuwmachine wel toepasselijk. Effectapparatuur is geen verlichting op zich, maar worden hier wel vaak samen mee gebruikt en via dezelfde DMX-lichtsturing bediend. Effectmachines kunnen een perfecte aanvulling zijn op uw lichtshow. Denkt u hierbij aan rookmachines die dikke pluimen rook of lichte nevel kunnen produceren om uw lichtbundels zichtbaar te maken. Ook is het effect van bellenblaasmachines een leuke toevoeging op een feestje. Sommige exemplaren kunt u eenvoudig aan een lichtstatief monteren, zodat de bubbels beter verspreid worden.

Creëer sfeer

Wilt u sfeer creëren in lounges, disco’s, showrooms en openbare ruimtes, dan kunt u binnen onze collectie lichteffecten en overige verlichting ongetwijfeld iets geschikts vinden. De besturing van dit alles vindt plaats door middel van lichtsturingen, soms samen met dimmers en switchpacks.

Discobollen

Op onze pagina spiegelbollen en toebehoren vindt u verschillende discobollen in verschillende formaten. De kleine spiegeltjes op de nog steeds populaire spiegelbollen reflecteren het licht in alle richtingen. Of u nu een mini-spiegelbolletje voor op de slaapkamer wilt of een iets grotere van 50 cm voor uw discotheek, u creëert er altijd een bijzonder sfeervol effect mee. Neem een LED-opbouwwash/-spot, Par 36-armatuur of misschien wel een laser en projecteer deze op de spiegelbol. Zo creëert u bijzondere effecten met weinig materiaal.

LED-verlichting

De meeste verlichting die tegenwoordig wordt geproduceerd, is in LED-uitvoering. Dankzij de lange levensduur en het geringe stroomverbruik verdient LED-verlichting zichzelf snel terug. LED-verlichting wordt bovendien bijna niet warm, is tril- en schokbestendig en kan goed tegen snel in- en uitschakelen. Een ander voordeel is dat LED-verlichting vaak beschikt over RGB-kleurenmenging, wat het mogelijk maakt om eenvoudig van kleur te veranderen. Met intelligente LED-verlichting, zoals LED-scanners en LED-movingheads, is het mogelijk complete lichtshows te maken. Andere speciale effecten creëert u met LED-lichteffectenLED-stroboscopenLED-lichtslangen.