Computer: TP-link TL-WA85ORE

De TP-link TL-WA850RE is een WiFi versterker (repeater) met een transmissiesnelheid tot 300 Mbps. Deze WiFi repeater is ideaal op plaatsen waar uw WiFi bereik niet sterk genoeg is voor fatsoenlijke verbindingen. Door de Plug&Play technologie en het vernieuwende design is de uitbereiding van WiFi netwerken nog nooit zo gemakkelijk en stijlvol geweest. Dankzij de geïntegreerde LAN-aansluiting kan de TL-WA850RE als WiFi adapter ingezet worden om apparaten met een LAN-aansluiting te voorzien van een WiFi verbinding.

Flexibele Plaatsing

Het kleine kastje kunt u eenvoudig aansluiten op het stopcontact. Eenmaal met de router verbonden kunt u de TL-WA850RE overal binnen bereik van de router gebruiken zonder opnieuw te hoeven installeren.

Plug&Play

Uitbereiden van uw WiFi bereik zonder kabels te trekken. Steek de repeater in het stopcontact, druk op de WPS knop van de repeater en uw router. Binnen 2 minuten is de repeater gepaird en kunt u gebruik van het WiFi netwerk.

Ethernet Bridge

Met de geïntegreerde LAN-Aansluiting kunt u de TL-WA850RE als WiFi adapter voor bijv. uw spel console of Smart TV gebruiken en tegelijkertijd wordt uw WiFi bereik vergroot.

Intelligente LED-Display

Vijf LEDs geven de sterkte van het signaal aan dat de WiFi repeater onvangt. Hierdoor wordt zoeken naar de optimale plek een stuk makkelijker.