Hoogwaardig gereedschap voor de industrie

Afhankelijk van uw branche, werkomgeving, takenpakket en persoonlijke voorkeuren, kan uw werkuitrusting variëren van een goedgevulde gereedschapskoffer tot een goed uitgeruste werkplaats met machines, elektrisch gereedschap en verbruiksartikelen. Met name in de industriële sector is het belangrijk om hoogwaardige en betrouwbare tools te gebruiken om uitvalpercentages en hoge kosten te minimaliseren. Als specialist in goed gereedschap en professionele werkplaatsuitrusting ondersteunt Conrad u bij nieuwe aanwinsten en het gericht uitbreiden van uw gereedschapsuitrusting.

   

Oscillatietechniek

FEIN, de specialist voor professioneel en betrouwbaar elektrisch gereedschap

FEIN staat voor onverwoestbaar elektrisch gereedschap. Ontworpen voor maximale belasting en overbelasting. Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie of specifiek voor de auto-industrie, professionals over de hele wereld vertrouwen bij hun werk op FEIN.
Industriële kwaliteit made in Germany: De multi-master-apparaten van FEIN worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd, waar volgens de strengste kwaliteitsrichtlijnen en met de meest complexe testprocedures wordt gewerkt.

Met modellen in 3 vermogensklassen biedt Fein altijd de beste oplossing, ook voor speciale eisen. Op accu of netvoeding, wat u wilt.
Multimaster 300 > Bekijk de producten
Multimaster 500 > Bekijk de producten
Multimaster 700 > Bekijk de producten

FEIN Starlock Systeem

Met de innovatieve gereedschapshouderstandaard voor de FEIN MULTIMASTER kunt u gereedschap veilig en comfortabel in minder dan 3 seconden wisselen.

+ Efficiënter werken dankzij de perfecte pasvorm van de accessoires met verliesvrije krachtoverbrenging.
+ Aanzienlijk betere precisie en werkresultaten dankzij de stevige 3D-vorm van roestvrij staal.
+ Compatibel met alle eerdere FEIN oscillatoren en geselecteerde multitools van andere merken.
+ Bescherming van uw gereedschap tegen overbelasting en beschadiging.

FEIN Oplaadsysteem

Sneller opladen, langer werken Het FEIN accuprogramma maakt een perfect samenspel van accu, elektronica en motor mogelijk. De highlights zijn onder meer krachtige laders en accu's voor verschillende doeleinden: 12 V en 18 V met 3 Ah voor minder gewicht, 12 V en 18 V met 6 Ah voor meer vermogen. En voor machines met bijzonder hoge eisen: 18 V-accu's met hoog vermogen met 5,2 Ah. De startsets maken het aantrekkelijker dan ooit: de ideale instap in de FEIN-wereld.

   

Kabels strippen en ontmantelen

Knipex, competentie in draadverwerking

Met de tangen van KNIPEX wordt onderscheid gemaakt tussen zijkniptangen, frontmessen, verstekmessen, centreermessen, power- en speciale zijkniptangen en vele andere. De tangen zijn elk ontworpen voor een breed scala aan doeleinden. Strippen is één van de meest basale en belangrijke taken bij de elektrische installatie. De term ""ontmanteling"" wordt gebruikt wanneer de buitenste omhulsellaag wordt verwijderd en dus de individuele draden worden blootgelegd. Strippen beschrijft het verwijderen van de isolatielaag van de afzonderlijke geleiders. Als u de isolatie efficiënt, grondig en comfortabel wilt strippen, moet u ervoor zorgen dat u geschikt gereedschap gebruikt, omdat anders het risico bestaat dat de binnengeleider beschadigd raakt.

Knipex PreciStrip 16

De KNIPEX PreciStrip16 heeft het voordeel dat hij universeel geschikt is voor zowel fijne als stevige en flexibele kabels. Met een capaciteitsbereik van 0,08 tot 16 mm² dekt de PreciStrip een breed scala aan doorsneden, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is. Dankzij de fijnafstelling isoleert het ook automatisch binnen het grote capaciteitsbereik waar conventionele automatische systemen vaak uitvallen.

Knipex zelfinstellende krimptang

Bij het krimpen van adereindhulzen is nauwkeurig werk essentieel. De krimptang Knipex 97 53 04 past zich automatisch aan de gewenste adereindhuls aan. Bij het krimpen hoeft de gebruiker geen handmatige kracht uit te oefenen, aangezien de juiste druk op de ferrule automatisch wordt bereikt dankzij de ontgrendelbare geforceerde vergrendeling.

   

Bosch Professional - It's in your hands.

Bosch Professional ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige elektrische gereedschappen waarmee u gegarandeerd professionele resultaten behaalt in alle branches.

De apparaten zijn betrouwbaar, krachtig en robuust, voldoen aan de hoogste eisen en maken uw werk gemakkelijker. Vooral Bosch Professional-accugereedschappen worden gekenmerkt door hoge prestaties en een zeer lange levensduur. Het Bosch Professional-assortiment wordt ook aangevuld met betrouwbare accessoires en innovatieve meettechnische apparaten.

Bosch Professional 18V Accusysteem

Het Bosch Professional 18V-systeem combineert professionele gereedschappen met de krachtigste Bosch Professional-accu's en de snelste oplaadtechnologie aller tijden. De ProCORE18V-accu vormt de basis voor prestaties in een nieuwe dimensie. Laat u inspireren door de ultieme prestaties, compromisloze compatibiliteit en maximale vrijheid in uw werk.

Bosch Professional Carbide System

Bosch Carbide Technology is gemaakt om lang mee te gaan en is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Of het nu gaat om snijden, zagen of boren, dit nieuwe type gereedschapsaccessoire is ontwikkeld voor de meest veeleisende toepassingen en de meest voorkomende materialen.

Metabo - 100% toonaangevende batterijtechnologie!

Of het nu gaat om een accuboormachine, accu-slagschroevendraaier, accu-decoupeerzaag, accu-haakse slijper of accu-combihamer, met meer dan 30 jaar accu-expertise is Metabo een pionier op het gebied van accutechniek en op het gebied van "accu-bouwplaatsen". Metabo heeft het krachtigste batterijsysteem in de branche ter wereld.

Sinds 2009 zijn accupacks van elke generatie 100% compatibel, met alle machines en laders in hun spanningsklasse. Dat is vandaag waar en zal morgen zo blijven.

18V is het belangrijkste toepassingsgebied voor professionele gebruikers. De technologie heeft een vermogensbereik van 400 tot 3200 watt en biedt daarmee ook voor zeer energie-intensieve toepassingen voldoende vermogen.

Ontdek bij Conrad het volledige assortiment van Metabo en laat u inspireren!