DE PERFECTE INTEGRATIE IN UW SYSTEEM.

✔ eenvoudige integratie in alle gangbare inkoopsystemen

✔ directe verbinding met uw ERP-systeem

✔ tijd- en kostenbesparingen door real-time gegevensoverdracht


Perfecte integratie in uw systeem? Geen probleem, met Conrad's OCI PunchOut.


Beheert u ook uw technische bedrijfsbehoeften met uw eigen ERP-systeem of maakt u gebruik van een inkoopsysteem van een externe dienstverlener?

Wij kunnen de volledige Conrad catalogus in uw systeemlandschap integreren via OCI (Open Catalog Interface) of PunchOut interface.

Zo kunt u uw inkoopsystemen gebruiken voor een snelle en kosteneffectieve orderverwerking en hebt u altijd volledige controle over al uw uitgaven.

Elektronische inkooptools helpen bij de analyse en controle van uitgaven*.
n=157* *BME (2020) Barometer Elektronische aanbesteding

100% integratie

U bestelt rechtstreeks via uw eigen bestelsysteem in uw Conrad OCI-webshop. Individueel aangepast aan uw behoeften. Zo profiteert u van alle voordelen die Conrad e-procurement biedt en houdt u te allen tijde controle over uw bestelproces en bespaart tijd en geld.

Real-time gegevens over beschikbaarheid en prijzen

U ontvangt gedetailleerde technische productbeschrijvingen en een duidelijke weergave van uw klantspecifieke prijzen en staffelprijzen. De beschikbaarheid wordt via OCI in real time weergegeven.

Advies van deskundigen

Onze accountmanagers staan voor u klaar om u van advies te voorzien en u te begeleiden bij het aansluiten van de koppeling.


GESTANDAARDISEERDE PROCESSEN VOOR UW INKOOP. HEEL EENVOUDIG.Digitale vooruitgang en de nieuwste technologie in elke fase van het inkoopproces.

Maak gebruik van alle voordelen van de nieuwste OCI 5.0-generatie, zoals Zoeken op achtergrond, Detail, Valideren of Download-JSON.


Welke inkoopsystemen u ook in gebruik heeft, wij ondersteunen ze bijna allemaal.

   


 

Eigen inkoopsysteem

Conrad Sourcing Platform

Meer dan alleen inkoop. Op ons Sourcing Platform kunt u uw volledige technische bedrijfsbehoeften afdekken.

Meer informatie ›