Op het gebied van elektromechanica bieden wij u diverse merken, van bekende aanbieders als Finder, Phoenix Contact of WAGO tot aantrekkelijk geprijsde onderdelen van ons exclusieve merk Tru Components. Ons uitgebreide assortiment (zowel in de breedte als in de diepte) biedt u een ruime keuze in electromechanica components & devices zoals zekeringenrelaisschakelaars en akoestische componenten, maar ook verschillende soorten behuizingen kunt u bij ons bestellen.

✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Gratis retourneren ✓ Altijd originele producten 

Meest gekocht

Meest gekocht

Best beoordeelde producten

Best beoordeelde producten

Populaire merken

Advies

Electromechanica bestelt u bij Conrad

Wat zijn electromechanische componenten?

Electromechanica componenten combineren elektronica met mechanica. Vandaar ook de Nederlandse benaming; elektromechanische componenten. Een aantal voorbeelden; relais (elektronisch aangestuurd, met een mechanisch of elektronisch contact), schakelaars (een mechanisch contact, met een elektronische werking) enzovoort.

Bij Conrad is de definitie wat breder. Ook de behuizingen, connectoren, zekeringen en printplaten (PCB’s) staan bij ons in het electromechanica rijtje. Technisch gezien misschien niet helemaal correct, maar wel zo gestructureerd dat u snel kunt vinden waar u naar zoekt. Naast deze elektromechanische componenten bieden wij u een groot assortiment met semiconductors en passives.

De meest gebruikte elektromechanica

De meest gebruikte elektromechanica


Welke aanbieders zijn er op het gebied van electromechanica?

De markt voor electromechanica is erg breed. Toch zijn de meeste fabrikanten gespecialiseerd in een bepaald onderdeel. Zo is Finder goed vertegenwoordigd bij de relais en ESKA vaak de eerste keus bij glaszekeringen. U vindt de meeste grote merken bij ons in het assortiment. Het merk Tru Components vindt u exclusief bij ons, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een aantal grote merken op het gebied van electromechanical components;

Kan ik ook componenten per stuk bestellen?

Ja, u bepaalt bij Conrad zelf hoeveel componenten u bestelt. Wij kunnen bijna altijd enkele stuks aan u leveren. Heeft u maar één zekering voor uw multimeter nodig? Geen probleem, wij leveren dit graag aan u. Het bestellen kan heel eenvoudig via onze website. Grote aantallen zijn natuurlijk ook gewoon mogelijk, bijvoorbeeld op rol of per omdoos. Neemt u hiervoor contact op met één van onze medewerkers.