Voltcraft

Voltcraft, Een vaste waarde in meten, laden en stroomvoorziening

Voltcraft is één van de bekende merken van Conrad met ruime ervaring op het gebied van meettechniek, laadtechniek en stroomvoorziening. Voltcraft maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat al jaren garant voor een uitstekende prijs en een zeer goede kwaliteit.

 

Kwaliteit en veiligheid

Voltcraft is een merk dat voldoet aan alle nationale en internationale normen, zowel op het vlak van kwaliteit als veiligheid. De fabrieken waar de verschillende producten in gefabriceerd worden, ondergaan op regelmatige basis controles. Voltcraft is ook een milieuvriendelijke merk, aangezien het gedurende de hele levenscyclus (fabricage, gebruik en recycling) rekening houdt met alle aspecten van het milieu en voldoet daarenboven aan alle RoHS-richtlijnen.

Bekijk alles van Voltcraft

Voltcraft
 

Meetapparatuur uit eigen huis

meettechniek

Meetapparatuur

Voltcraft beschikt over een ruim assortiment multimeters, zoals digitale multimeters, geijkte meters, analoge meters en grafische multimeters. Aan testapparatuur ook geen gebrek bij Voltcraft. Kabeltestersendoscopen, multimeters en isolatietesters zijn maar een kleine greep uit het uitgebreide assortiment. De oscilloscopen van Voltcraft zijn een referentie op het gebied van analoog, digitaal en scope meten. De inbouw meetinstrumenten van het merk komen eveneens in verschillende variaties: analoge instrumenten, digitale instrumenten, allerhande thermometers, frequentietellers, etc.
Tenslotte draagt Voltcraft ook bij aan een beter milieu door het ontwikkelen van precieze milieu-meetinstrumenten die onder meer nauwkeurig geluid, straling, temperatuur en vloeistoffen kunnen meten.

Bekijk alle Voltcraft meetapparatuur

 

Opbergsystemen, gereedschapskoffers en gereedschapswagens

Stroomvoorziening

Stroomvoorziening

Voltcraft speelt ook een belangrijke rol op het gebied van stroomvoorziening. Het biedt diverse hoogwaardige producten aan zoals laptop adapters, instelbare en lineaire labvoedingen, instelbare en schakelende labvoedingen, lineaire labvoedingen met vaste spanning, schakelende labvoedingen met vaste spanning.

Alle stroomvoorzieningsproducten

Laadapparatuur voor elk doel

Laadtechniek

Laadapparatuur

Het assortiment laadtechniek van Voltcraft bestaat uit loodaccu-ladersbatterijladerspowerbanks, en modelbouw opladers. De modellen van Voltcraft zijn verkrijgbaar als standaard instapmodellen, maar ook high tech modellen behoren tot het assortiment. Zo ontwikkelde Voltcraft bijvoorbeeld opladers die voor accupacks gebruikt worden en loodaccu’s. Voltcraft biedt daarnaast ook nog de volgende laders aan: multiladers, snelladers, batterijladers en stekkerladers. Ook laadstations en accu-laadstations behoren tot het uitgebreide gamma.

Bekijk alle laadapparatuur