Digitaal onderwijs? Duurzaam digitaliseren met onze technologie

Sinds enkele jaren vindt ook digitalisering zijn weg naar het onderwijs. De huidige situatie heeft dit proces niet alleen bevorderd, maar ook de relevantie van het onderwerp benadrukt.
Experts pleiten nu voor digitaliseringsconcepten op lange termijn om duurzame digitaliseringsstrategieën in onderwijsinstellingen te verankeren. Om deze visie te realiseren, ondersteunen wij met passende dienstverlening en een uitgebreid specialistisch assortiment.

     

Thuisonderwijs

Hoewel de huidige situatie nog steeds een uitdaging is voor besluitvormers, leraren, ouders en leerlingen, was het dankzij thuisonderwijs nog steeds mogelijk om ervoor te zorgen dat de lessen doorlopend werden georganiseerd. Hoewel dit nieuwe alledaagse leven in het begin ongebruikelijk was, biedt het nog steeds kansen voor een duurzame digitalisering van het onderwijs. Behalve dat de tussenoplossing van onderwijs op afstand effectief bleek te zijn, zijn verdere maatregelen ter ondersteuning van de digitale apparatuur van onderwijsinstellingen geen overbodige luxe. Met onze technologie kunt u uw onderwijs verder digitaliseren en tegelijkertijd uw leerlingen voorbereiden op de steeds meer gedigitaliseerde opleiding en professionele wereld.

Bekijk de aanbevolen producten:

     

Digitaal klaslokaal

Of het nu gaat om professionele presentatietechnologie, digitale apparaten of een VR-bril, wij bieden u de apparatuur om uw onderwijsinstelling gemakkelijk, snel en volledig te digitaliseren vanuit één bron.
Met ons aanbod van technische innovaties en oplossingen, speciaal afgestemd op scholen, opleidingscentra en universiteiten, ondersteunen we uw digitalisering.

Bekijk de aanbevolen producten:

     

Belangrijke leveranciers:

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?