Praktijkonderwijs: onmisbare tools en materialen

Handgereedschap afgestemd op de uit te voeren taken zorgen voor een snelle voortgang, besparen energie en voorkomen ongevallen. Voor studenten zijn dit aspecten die plezier brengen in de praktijklessen. Met merkproducten van hoge kwaliteit vertrouwt de school ook op robuust, duurzaam en veilig gereedschap. Bij Conrad vindt u de perfecte selectie voor elke soort praktijkles.

    

Handgereedschap in handwerklessen

Praktische vaardigheden worden steeds belangrijker, zelfs in een computergestuurde wereld. De aard van verschillende materialen is iets dat we alleen in de praktijk kunnen ervaren. En het gevoel zelf iets gecreëerd te hebben is altijd iets inspirerends.

Zeker voor scholen staan ​​kwaliteit en veiligheid voorop. Met het juiste gereedschap kunnen zelfs de kleintjes iets unieks maken van een grote verscheidenheid aan materialen.

    

Meetapparatuur

Meetinstrumenten zijn essentieel om studenten fysieke grootheden zoals spanning, elektrische stroom, kracht, druk en geluid duidelijk te laten zien. Moderne meettechniek zou daarom een ​​integraal onderdeel moeten zijn van elk schoollaboratorium. Bij Conrad staat een grote keuze aan mobiele en stationaire apparaten in de gebruikelijke betrouwbare kwaliteit tot uw beschikking.

    

Soldeertechniek

Met de knowhow van onze experts biedt Conrad soldeertechnologie voor alle soorten onderwijsinstellingen. Overtuig uzelf van de kwaliteit en robuustheid van onze soldeerstations van Toolcraft, Weller en vele andere merken.

Misschien ook interessant?

Met name in werkplaatsen is het belangrijk dat alle instrumenten goed opgeborgen en bewaard worden. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat verbruiksartikelen kunnen worden gevonden en opnieuw kunnen worden besteld, vooral wanneer ze door verschillende klassen worden gebruikt. In het ergste geval kan onjuiste opslag materialen vernietigen. Om dit te voorkomen biedt Conrad passende mogelijkheden voor het opbergen van gereedschap en het inrichten van de werkplaats.

Bescherm uzelf en uw leerlingen

Bij het samenwerken in werkplaatsen kunnen snel kleine verwondingen optreden. EHBO-koffers zijn daarom verplicht. Het is echter nog beter om mogelijke blessures en langdurige beperkingen zoals gehoorverlies te voorkomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen en EHBO-koffers vindt u hier.