Kortingscodes

Actiecodes bij Conrad

Extra korting en voordeel bij Conrad? Gebruik onze officiële actiecodes!

Waarom meer betalen dan nodig is? Hou deze pagina in de gaten, kopieer de kortingsbon of actiecode, leg deze in de winkelwagen en ontvang extra korting. Zo wordt elke aanbieding nog aantrekkelijker, bespaart u geld en kunt u nog meer leuke artikelen in de Conrad-shop kopen.

Actiecodes zijn niet geldig in combinatie met aanbiedingen.

Wij hebben regelmatig acties en kijk dus voor u een aankoop doet of er een actiecode of kortingsbon beschikbaar is. Dan heeft u nóg meer voordeel!

Direct 10% korting* op uw eerstvolgende bestelling ontvangen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Actievoorwaarden kortingscodes

Op al onze kortingscodes zijn de volgende actiecodevoorwaarden van toepassing:

Algemene voorwaarden actiecodes Conrad Electronic Benelux

Op de actiecodes die op conrad.nl gebruikt worden, zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders vermeld:

  1. De actiecodes zijn eenmalig te gebruiken
  2. De actiecodes zijn niet te gebruiken in combinatie met andere actiecodes
  3. De actiecodes zijn niet te gebruiken op de volgende assortimenten:
  4. Eventuele minimum bestelbedragen, geldigheidsdata en eventuele afwijkingen van de algemene voorwaarden worden individueel en expliciet per actiecode gecommuniceerd

Bij annuleren of retouren wordt niet meer aan de voorwaarden van de actie voldaan. Het recht op de korting in percentage of het kortingsbedrag vervalt hiermee. Gaat het om een geschenkenactie, dan dient u het geschenk binnen 30 dagen aan ons te retourneren. Indien het geschenk niet geretourneerd wordt, zullen wij de verkoopwaarde van het geschenk alsnog in rekening brengen.