Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Reviews

Uw review is belangrijk voor andere klanten én voor ons

Het plaatsen van een review kost maar enkele minuten van uw tijd en u helpt er andere klanten mee. Daarom moedigen we al onze klanten aan om hun ervaringen met het gekochte artikel te delen. Elke feedback is welkom.

1. Ga naar het artikel dat u wilt beoordelen op onze website

Enkele weken na uw aankoop ontvangt u van ons een e-mail met de uitnodiging om een review te schrijven. Laat u liever op een ander moment een review achter, dan kunt u altijd direct naar uw artikel op onze website gaan.


2. Klik op ‘schrijf een review’

In de e-mail of op onze website klikt u op de tekst ‘schrijf een review’ om een nieuwe artikelbeoordeling te kunnen schrijven. U vindt deze mogelijkheid op de website onder de artikelspecificaties.


3. Beoordeel het artikel d.m.v. sterren

U beoordeelt het door u gekochte artikel op basis van sterren, waarbij 1 slecht en 5 uitstekend is.


4. Beveelt u het artikel aan?

Geef aan of u het artikel aanbeveelt of niet.


5. Beschrijf uw ervaring met het artikel

Daarna kunt u (kort) uw ervaringen met het artikel beschrijven. Hoe heeft u het artikel ervaren? 


6. Voeg eventueel pluspunten en/of minpunten toe

De pluspunten en minpunten geven kopers direct inzicht in de voor- en nadelen van een artikel. Heeft u geen duidelijke plus- of minpunten? Dan laat u deze velden leeg.


7. Vul uw persoonlijke gegevens in

Bij de persoonlijke gegevens moet u uw naam invullen. Dit doen we om fake-reviews te voorkomen. Uw e-mail is niet verplicht, maar als u wilt weten wanneer uw review geplaatst is, dan vult u deze in.


8. Verzending en plaatsing

Zodra u uw review heeft verzonden, krijgen wij de melding dat er een review is geplaatst. Binnen een paar dagen zullen wij deze goedkeuren, mits hij voldoet aan de voorwaarden voor reviews.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord