Productief en veilig werken in zware omstandigheden

Concentreer u op de essentiële zaken van uw werk. Wij leveren daarvoor het hoogwaardige en robuuste gereedschap. Voor veilig en productief werken. Met snoerloze gereedschapssystemen waarin één accu op alle gereedschappen past, kunt u elke taak flexibel aan.

  

3M - Veiligheidsoplossingen voor de bouwsector

Wij bouwen aan uw veiligheid

De bouwsector omvat een breed scala aan complexe werkterreinen. Dit omvat grote projecten in de bouw en civiele techniek tot aan de afbouw. Bij 3M werken ze elke dag aan het verder optimaliseren van de 3M veiligheids- en gezondheidsoplossingen om de gezondheidsrisico's voor uw werknemers bij hun complexe werkzaamheden te minimaliseren.

In deze industrie worden indrukwekkende constructies gebouwd waarbij uw werknemers aan vele gevaren worden blootgesteld. Deze omvatten hoofd- en oogletsels, risico op gehoorschade, verontreinigende stoffen in de lucht, vallen van hoogte, UV-straling en nog veel meer. Bij 3M bieden we geïntegreerde gezondheids- en veiligheidsoplossingen die ontworpen zijn om uw werknemers veilig en comfortabel te laten werken. Als vertrouwde partner doet 3M er alles aan om u te helpen een veilige werkomgeving te creëren.

Bosch AMP Accusysteem

    

Veel merken. Veel machines. Eén accu-systeem

Nog een voordeel van de Bosch Professional 18V accu's? Bosch Professional heeft het merkoverschrijdende accusysteem AMP Share opgericht. Dit betekent dat de Bosch Professional 18V accu's niet alleen compatibel zijn met apparaten van Bosch Professional, maar ook met vele apparaten van andere merken. Want dankzij de steeds groeiende lijst van partnermerken heeft u de mogelijkheid om steeds meer apparaten met het accusysteem te gebruiken en uw voorraad 18V-gereedschap op te bouwen. Met meer dan 80 miljoen verkochte accu's en een snel groeiende community is AMP Share het 18V accusysteem waar u op kunt rekenen.

Alle voordelen op de rij

  • volledig compatibel
  • toonaangevende batterijtechnologie
  • professionele ervaring
  • bespaart tijd, ruimte en geld

Kabelvermogen met slechts één 18V accu

BITURBO Brushless staat voor snoerloos gereedschap met groot prestatievermogen, met slechts één 18V accu. BITURBO gereedschap kan de meest veeleisende materialen en klussen aan, maar dan sneller, lichter en gemakkelijker. BITURBO gereedschap ontketent de kracht van snoerloos gereedschap tot 2.000 watt met slechts één krachtige ProCORE18V accu.

   

Fein Multimaster, nu met 18-volt AMPShare systeem

De accu MULTIMASTER modellen 500, 700 en 700 1.7 zijn verkrijgbaar met de accu-interface van het 18-volt AMPShare systeem. AMPShare, powered by Bosch: Dit is de naam van de nieuwe, fabrikantoverschrijdende wereldwijde alliantie voor accu's.

Dit nieuwe accuplatform biedt duidelijke voordelen voor gebruikers: klanten van partnerondernemingen kunnen bestaande AMPShare 18-volt accu's gebruiken met de FEIN MULTIMASTER 500, 700 en 700 1.7. Ook FEIN klanten breiden met AMPShare hun toepassingsmogelijkheden uit, omdat zij met AMPShare accu's elektrisch gereedschap van verschillende fabrikanten kunnen gebruiken. Dit duurzame systeem biedt klanten dus meer flexibiliteit en kostenbesparing.

FEIN is de uitvinder van de multitool.

Sinds de uitvinding bij FEIN meer dan 50 jaar geleden is de MULTIMASTER een succesvol product. Tegenwoordig heeft FEIN drie vermogensklassen van deze machines in haar assortiment, elk als net- en accuversie, onderverdeeld in MULTIMASTER 300, 500 en 700. Gebruikers waarderen de multitool als universele probleemoplosser voor zagen, slijpen, polijsten, doorslijpen, vijlen, schrapen, snijden en reinigen. Professionals zoals timmerlieden, meubelmakers en binnenhuisarchitecten vertrouwen net zo goed op de MULTIMASTER als metaalbewerkers en installateurs als het gaat om speciale toepassingen.

   

VOLTCRAFT: De nieuwe multimeter-serie

Op maat gemaakte functies voor uw ambacht


Alle drie de nieuwe modelseries helpen met geoptimaliseerde displays, nieuwe behuizingen met mechanische bescherming en vele andere functies, zodat u zich 100% op uw werk kunt concentreren.


De VC-800 serie biedt bijvoorbeeld innovatieve magnetische technologie. Beide handen vrij om te meten! In de behuizing ingebouwde extra sterke neodymium magneten zorgen voor een stevige grip op de deur van de verdeelkast. Bovendien kan een van de meetpunten magnetisch aan het apparaat worden bevestigd.

Bovendien schakelen de meters uit als u klaar bent en niet als u op de ladder staat.

Onze aanbevelingen

Verbruiksartikelen voor uw bouwplaatsen

Voor elke toepassing, op de bouwplaats of in de werkplaats.

Topinnovaties voor vakmensen

Bij ons vindt u een ruime keuze aan schroeven en industriële benodigdheden.

Topmerken op dit gebied

Diensten die u verder helpen