binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/automatisering/header-schakelkasttechnologie.png/header-schakelkasttechnologie.png/hippogallery:original

Schakelkast technologie

Conrad biedt een breed assortiment aan producten op het gebied van schakelkasttechnologie. Van onderhoud en uitbreiding tot reparatie en exploitatie, u vindt het in onze webshop. Producten als de PLC, de voedingen en de behuizing zijn gemakkelijk via de website te bestellen. Maak kennis met user cases en praktische voorbeelden van toonaangevende fabrikanten. Laat u inspireren door hun ervaringen en verhalen.

  
highlights  
usecases  
Deals
 

Interactieve afbeelding

Ontdek ons assortiment op het gebied van schakelkasttechnologie. Klik op de onderstaande links om de gewenste producten te vinden.

Wat heeft u nodig?

LAPP

Automatisering: betrouwbare complete oplossingen van LAPP

Lapp biedt u verbindingstechnologie die voldoet aan de hoge eisen van het IOT. Daarbij moeten sensoren, kabels, stekkerverbindingen etc. gegevens betrouwbaar verzenden, zelfs onder extreme omstandigheden.

Wat van groot belang is, is de kwaliteit. Een kabel van slechte kwaliteit kan snel tot een productiestilstand leiden. Lapp is gespecialiseerd in de ontwikkeling van verbindingsoplossingen voor de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden.

Bekijk de use case van LAPP

Phoenix Contact

Phoenix Contact ethernet-extender systeem

Verbind netwerken tot 20 kilometer via plug & play met de Ethernet-extenders van Phoenix Contact. De nieuwe combinatie van beheerde en onbeheerde extenders biedt u de mogelijkheid om deelnemers en routes via een tweedraadssysteem te verbinden en IP-diagnostiek uit te voeren.

Breid uw extender-applicaties eenvoudig en zonder configuratie uit tijdens gebruik met automatische topologie en detectie van gegevenssnelheid.

Bekijk de use case van Phoenix Contact

Accessoires

automatisering gereedschap
Verbruiksmiddelen
Meetapparatuur
Werkveiligheid
Werkplaatsinrichting

Leveranciers automatisering

Eaton
Harting
Lapp
Mean well
Phoenix Contact
Schneider Electric
Siemens
Wago
Weidmuller
3D print service
Kabelassemblage
Kabels per meter
Kabelassemblage
Procestechniek
Digitalisering
machinebouw
highlights
terug