Tools voor mobiel gebruik

Op het gebied van reparatie en onderhoud kunt u vertrouwen op het beste gereedschap om de klus te klaren. Met slimme begeleiders en digitale hulpmiddelen bent u goed uitgerust voor alle uitdagingen in het veld.

   

Testo: digitale hulpmiddelen voor monteurs van koelinstallaties & warmtepompen

Het team voor service en onderhoud aan koelinstallaties en warmtepompen

 

Aangezien het gebruik van koelinstallaties een aanzienlijk verbruik van energie met zich meebrengt, is het des te belangrijker om de installaties professioneel en efficiënt te bedienen. Om de goede werking van de installatie te verzekeren, staan de producten van Testo aan uw zijde - zij dekken betrouwbaar alle meettaken in verband met koeltechniek. Bovendien maken ze uw werk efficiënter en handiger dan ooit tevoren.

Inregelen van de koelinstallatie: dankzij draadloze interactie van de testo 557s, 550s en 550i installateurshulpen met de Smart Probes en de testo Smart App voor het meten van druk, temperatuur en vochtigheid.
Koelinstallatie laden: dankzij draadloze interactie van de nieuwe koelmiddelweegschaal testo 560i en het slimme ventiel met de testo Smart App en de installateurshulpen voor het laden op basis van koudemiddelgewicht, oververhitting en onderkoeling.
Evacueren koelsysteem: dankzij draadloze interactie van testo 552i met de testo Smart App voor kabel- en slangloze vacuümmeting.

   

Knipex: Installatie & onderhoud van kabels en elektrische installatie

KNIPEX-snijgereedschap voor de bewerking van alle soorten kabels hebben één ding gemeen: ze zijn perfect voor de desbetreffende soort kabel ontwikkeld, vereenvoudigen het werk door een minimale krachtsinspanning, combineren meerdere werkstappen in één tool, zijn innovatief en flexibel inzetbaar.
Met de KNIPEX kabelstripper voor composiet- en kunststofkabels bijvoorbeeld kunnen aluminium composiet- en kunststofkabels tot 26 mm diameter met tot 60 procent minder krachtsinspanning worden gesneden dan met conventionele scharen. Knippen en afschuinen in één stap, daar staat de KNIPEX DP50 voor. De perfecte sanitairhulp knipt kunststofbuizen met een diameter van 32, 40 of 50 mm en wanddiktes tot 2,4 mm. De gespecialiseerde KNIPEX TubiX® XL kabelstripper maakt de perfecte snede op koperen, messing en roestvrijstalen kabels met wanddiktes tot 2 mm en diameters van 6 tot 76 mm (1/4" - 3").

Maximale precisie, de grootst mogelijke veiligheid of gewoon de perfecte basisuitrusting voor elke elektromonteur, dit alles vindt u in het KNIPEX productassortiment.
Bij de VDE-gereedschapsset van KNIPEX staan veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit centraal. De hoogwaardige basisset voor werkzaamheden aan elektrische installaties bestaat uit spanningsgeïsoleerde combinatietangen, zijsnijtangen en platte rondneuzen. De KNIPEX NexStrip® garandeert een enorme tijdsbesparing, omdat de multitool kan knippen, strippen en krimpen. De krimptechniek is vandaag een van de meest betrouwbare, veelzijdige en rendabele verbindingstechnieken. De zelfinstellende krimptang voor adereindhulzen voor betrouwbaar zeshoekig krimpen van adereindhulzen en dubbele adereindhulzen met grotere capaciteit maakt zeer precies en normconform werken mogelijk met maximaal gebruiksgemak.

   

Wera 2go

Compact & slim, Wera: het juiste gereedschap altijd bij de hand

Waarom hebben we zo vaak niet het juiste gereedschap bij de hand? De reden: te veel gereedschap en te zware gereedschapstassen maken het meenemen ervan vaak lastig. Voor ons was het een duidelijke zaak om voor zoveel mogelijk toepassingen gereedschappen en gereedschapssets te ontwerpen die ook op mobiele opdrachten probleemloos meegenomen kunnen worden. De oplossing van Wera: Kraftform Kompakt gereedschap en gereedschapsets in textieltassen. Bijvoorbeeld een handvat waarin messen met verschillende profielen kunnen worden gestoken. Compact en beschermd opgeborgen in lichte en robuuste textieltassen. Daarnaast diverse gereedschaps- en gebruikersets die vele klussen met slechts één set mogelijk maken.

De uit het verleden bekende metalen koffers, die voor het vervoer minstens één hand nodig hebben, kunnen nu worden vervangen door de compacte dozen en tassen. En door het duidelijk gereduceerde gewicht van een set is deze veel comfortabeler te dragen dan ooit tevoren. Compact - Slim - Wera.

Voltcraft, meettechniek voor reparatieservice voor klanten

   

Passie voor toptechnologie en hoge kwaliteit, al meer dan 40 jaar. VOLTCRAFT biedt een breed scala aan apparaten in professionele meettechniek, voeding en laadtechniek. Bijzondere eisen worden gesteld aan mobiele meettechniek voor het oplossen van storingen ter plaatse. Lange batterij- en acculooptijden, duidelijk leesbare displays in alle lichtomstandigheden of speciale functies die het oplossen van problemen vereenvoudigen en reparatietijden verkorten. VOLTCRAFT heeft de eisen uit de praktijk verwerkt in de ontwikkeling van mobiele meettechniek om de handel te ondersteunen in hun dagelijkse werk.

Nog meer keuze

Topmerken op dit gebied

Interessante services