Advies

Een microscoop is een aangename toevoeging voor het laboratorium

Het uitvoeren van een onderzoek staat vrijwel altijd centraal in een laboratorium. Het is daarom zeker geen overbodige luxe dat u in het bezit bent van een microscoop. U heeft in het assortiment de keuze uit diverse soorten modellen die voor een breed scala aan werkzaamheden in zijn te zetten. Moet het model voldoen aan specifieke eigenschappen? Maak gebruik van de handige zoekfilters en binnen mum van tijd heeft u een passend model gevonden voor uw wensen. Wellicht werkt u binnenkort in het lab ook uiterst nauwkeurig met een microscoop uit de collectie.

Tal van kleine objecten kunt u makkelijk bestuderen met een microscoop en bijpassende microscoop elektronica

We kennen duizenden kleine objecten die met het menselijk oog eigenlijk niet zo goed te bekijken zijn. Tal van kleine objecten kunt u makkelijk bestuderen met een microscoop en bijpassende microscoop elektronica. U heeft in het assortiment namelijk de keuze uit een microscoop met een optische vergroting van onder meer 20x, 40x, 50x en 53x.

Een microscoop uit de collectie wordt in de meeste gevallen geleverd met drie tot vijf objectieven

Ieder model uit het assortiment voldoet aan de hoogste standaarden en is daardoor van alle gemakken voorzien om uw werk goed uit te kunnen voeren. Het model wordt in de meeste gevallen geleverd met drie tot vijf objectieven. Op deze manier is de vergrotingsfactor gemakkelijk naar wens te wijzigen. U wijzigt de vergrotingsfactor door eenvoudig en snel aan de schijf van de microscoop te draaien. Het beeld kunt u vervolgens beter scherpstellen door te werken met de andere draaiknop. Ook is het glaasje waar u iets op gaat bestuderen makkelijk vast te zetten met behulp van een klem. Op deze manier weet u altijd zeker dat u het object secuur kunt analyseren en boordelen.

Hoe oud is de technologie achter de microscoop?

Een microscoop, zoals een soldeer microscoop uit de collectie, staat bekend om de rijke historie. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste microscoop al meer dan 400 jaar geleden voor het eerst is gebruikt? Deze tool is hierdoor vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijk instrument binnen diverse sectoren in de wereld. Het model is direct te herkennen aan de sterke constructie met een kijkersbuis met verschillende soorten objectieven. Het beeld wordt vervolgens zichtbaar gemaakt door het vergrootglas van het model.

Een microscoop kunt u voor diverse soorten doeleinden inzetten

Voor wat voor soort onderzoek gaat u een microscoop uit het assortiment inzetten? Binnen tal van sectoren is de tool namelijk erg gewild. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden waar u het model voor kunt gebruiken, zijn:

  • het herstel van beschadigingen aan een bepaald object
  • het uitvoeren van forensisch onderzoek
  • het bestuderen van de opbouw van cellen van micro-organismen

Naar wat voor soort model bent u precies op zoek?

Vandaag de dag is een microscoop in verschillende soorten uitvoeringen te bestellen. Enkele voorbeelden van deze modellen zijn Bresser microscopen, digitale microscopen, doorlichtmicroscopen, kindermicroscopen en opvallendlicht microscopen. Wat het beste model is, hangt dus vooral af van de doeleinden waar u het model voor in gaat zetten.

Zijn de microscopen direct in het lab te gebruiken?

Het plaatsen van een bestelling doet u in de webshop eenvoudig en snel. De modellen uit onze collectie zijn vlot in te zetten bij u in het laboratorium. Ook kunt u altijd vertrouwen op een uiterst robuust model dat bestand is tegen intensief gebruik.

Ontvangt u graag meer informatie over een specifiek model uit de collectie of wilt u graag weten wat voor soort model voor u het meest geschikt is? Neem in dat geval even contact op met een van de specialisten van de klantenservice.